SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Villa Härmälänranta

Tasokkaisiin 300 m2 edustustiloihin mahtuu 100 henkilöä ja ruokaileville istumapaikkoja löytyy 80. Tilamme soveltuvat niin juhlahetkiin, häihin, yrityksille kokouksiin sekä asiakastilaisuuksiin ja kaikenlaisiin saunailtoihin. Tila on esteetön ja toimii hyvin myös 5-15 hengen ryhmillä.

Tila on vuokrattavissa myös koko päiväksi klo 08.00-24.00

Kiinteistössämme on kaksi sähkösaunaa, poreallas, oma ranta laiturilla, sekä 80 neliön terassi. Lisäksi Villa Härmälänranta sijaitsee Härmälänsaaren sataman välittömässä läheisyydessä, joten kaikkien muiden kulkumuotojen lisäksi voit saapua millä tahansa veneellä ja laivalla esimerkiksi Laukontorilta. Poreammeesta ja kylpypyyhkeistä on lisäveloitus.

Keittiö ja ruoka

Keittiömestari Jarkko Pekonen rakentaa asiakkaiden toiveiden mukaiset menut. Kaikki sivuillamme esiintyvät menut ovat ehdotuksia. Ruoka valmistetaan omassa keittiössämme ja toteutamme ruokaelämyksiä moneen makuun. Tilaan ei ole mahdollista tuoda omaa cateringpalvelua. Vuokrahinta ei sisällä keittiötiloja eikä astioita.

Menuehdotuksemme ovat jaettu seuraaviin kategorioihin: kokousruokailut, seurustelu ja illanvietto sekä juhla- ja häätilaisuudet. Haluamme luoda yksilöllisiä ruokakokemuksia valitsemienne pääraaka-aineiden ympärille.

 

https://www.villaharmalanranta.fi/yhteydenotto/

Perustiedot

Kapasiteetti 100 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Palveluntarjoaja JLH Henkilöstöpavelut Oy
Puhelinnumero
(tiedustelut yms.)
0440650651
Kohteen osoite Viimankatu 2
33900 Tampere
Varaus Ei online-varattavissa SaunaOnlinesta. Siirry palveluntarjoajan varauspalveluun:

Siirry palveluntarjoajan varauspalveluun


Sijainti kartalla