SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Biitsi Pasila

  • Mall of Tripla, Down Under P4, 00520 Helsinki

BIITSI PASILA

Urban Jungle, ympärivuotinen kesä keskellä kaupunkia! Sijaintina Triplan kauppakeskus tuo rajattomasti eri mahdollisuuksia, ja yhteydet Pasilan biitsille omalla autolla sekä joukkoliikenteellä ovat luonnollisesti lyömättömät.

Biitsin uniikissa sisäkesäkonseptissa yhdistyy lämpö, hiekkaranta ja beach volley. Ikitropiikki on rakentunut Pasilan maanalaisen metrotunneliin loistavien liikenneyhteyksien varrelle. Hauskat aktiviteetit, aidot palmut ja erinomainen rantabaari takaavat viihtymisen pitkään. 26-asteen lämpötila pakottaa jättämään talvivaatteet narikkaan!

  • Pinta-ala 2000m² josta biitsiä 1000m²
  • 3 baaria
  • 3 erikokoista kokous-/backstagetilaa
  • 3 saunatilaa
  • Tuotamme tapahtumat 1000 henkilöön asti avaimet käteen -periaatteella
  • Huippu valo- & äänitekniikka kiinteänä

Ole yhteydessä, niin keskustellaan miten järjestäisimme juuri sinulle sopivan rantaliikunta-tapahtuman, kokouspäivän, saunaillan tai unohtumattomat bileet lämpimällä hiekalla! Yhteystiedot >>>


BIITSI PASILAN VIP-SAUNA JA -TERASSI

Biitsin VIP-sauna ja -terassi on upea kokonaisuus kokous-, edustus- ja illanvietto käyttöön. Tilan kaikista osista avautuu upea näkymä koko sisärantakompleksin yli. Saunoessa voi nauttia löylyn rauhasta, mutta samalla koko Biitsin tunnelmasta.

Järjestämme mielellämme varauksen yhteyteen myös aktiviteettiosuuden biitsin puolella sekä tilaisuuteenne sopivat tarjoilut, jotka on helppo nauttia VIP-terassin puolella.

Biitsi Pasilan VIP-sauna ja terassi soveltuu jopa 30 henkilön ryhmille

TILAVUOKRA
150€ / h, minimi varausaika on 1h

Lisätiedot 

BIITSI PASILAN TILAUSSAUNA

Tilaussauna koostuu oleskelualueesta sekä ainutlaatuisesta näköalasaunasta. Tila sopii loistavasti niin nopeaan saunomiseen ja juhlimiseen kuin pidempäänkin illanviettoon. Tilaussauna on oma kokonaisuutensa keskellä upeaa ja ainutlaatuista sisärantakompleksia. Saunan ikkunasta avautuu hulppea näkymä Biitsin valkoisten hiekka-alueiden yli baarin suuntaan, joka lisää entisestään tunnelmaa löylyjen äärellä. Järjestämme mielellämme varauksen yhteyteen myös aktiviteetti osuuden biitsin puolella sekä tilaisuuteenne sopivat tarjoilut, jotka on helppo nauttia saunan kabinetissa tai baarin puolella.

Biitsi Pasilan tilaussauna soveltuu jopa 15 henkilön ryhmille

Tilavuokra
120 €/h, minimi varausaika on 1h

Lisätiedot

Perustiedot

Kapasiteetti 1000 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Palveluntarjoaja Biitsi.fi
Puhelinnumero
(tiedustelut yms.)
0201277822
Kohteen osoite Mall of Tripla, Down Under P4
00520 Helsinki
Varaus Ei online-varattavissa SaunaOnlinesta. Siirry palveluntarjoajan varauspalveluun:

Siirry palveluntarjoajan varauspalveluun


Sijainti kartalla