SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Lapland Hotels Tampere

  • Yliopistonkatu 44, 33100 Tampere

Lapland Hotels Tampereen 8. kerroksen moderni sauna- ja juhlatila Kero sekä Lapin lumoa henkivät ylelliset saunalliset hotellihuoneet luovat erinomaiset puitteet niin isoille juhlille kuin pienemmän porukan illanvietoille. Hotellin sijainti Tampereen keskustassa Tampere-talon välittömässä läheisyydessä takaa hyvät kulkuyhteydet ja hotellin yhteydessä on myös oma parkkihalli.


YLIMMÄN KERROKSEN SAUNA- JA JUHLATILA KERO

Hotellin ylimmän kerroksen sauna- ja juhlatila Kerosta aukeaa upea näkymä yli Tampereen keskustan. Lappi-henkiseen kokonaisuuteen kuuluu kaksi saunaa (perinteinen ja infrapuna) sekä monipuolinen lounge-tila, jossa kokousten ja juhlien järjestäminen onnistuu mutkitta. Tilassa voi järjestää myös cocktail-tilaisuuksia ja nauttia Dabbal Kitchen & Barin pohjoisen makujen menuista. Kapasiteetiltaan saunatilan (81 m²) upeissa maisemissa pystyy kokoustamaan tai illastamaan pitkän pöydän äärellä istuen juhlavasti 20 asiakkaan seurueella. Cocktailtilaisuuteen mahtuu mukavasti noin 40 vierasta.

Lisätietoa Kerosta Lapland Hotelsin verkkosivuilla. Sauna- ja juhlatila Keron tiedustelut ja varaukset myyntipalvelumme kautta: sales.tampere@laplandhotels.com tai +358 3 383 0100.


SAUNALLISET HOTELLIHUONEET

Sauna- ja juhlatila Keron lisäksi Lapland Hotels Tampereesta löytyy Lapin lumoa henkiviä hotellihuoneita omalla saunalla. Ylelliset Northern Premium Deluxe King ja Lapland Suite -huoneet moderneilla saunallisilla kylpyhuoneilla tarjoavat rentouttavia löylyhetkiä omaan huoneen rauhassa. Tilava ja tunnelmallinen sviitti soveltuu erinomaisesti esimerkiksi merkkipäivien ja tärkeiden hetkien juhlistamiseen.

Tutustu huoneisiin Lapland Hotelsin verkkosivuilla. Hotellihuoneet varattavissa suoraan Lapland Hotelsin verkkokaupasta.
 

Perustiedot

Puitteet
  • Sauna- ja juhlatila Kero, max. 40 hlö
  • Saunallisia hotellihuoneita
  • Saunallinen sviitti
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Palveluntarjoaja Lapland Hotels Oy / Lapland Hotels Tampere
Puhelinnumero
(tiedustelut yms.)
03 383 0100
Kohteen osoite Yliopistonkatu 44
33100 Tampere
Varaus Ei online-varattavissa SaunaOnlinesta. Siirry palveluntarjoajan varauspalveluun:

Siirry palveluntarjoajan varauspalveluun


Sijainti kartalla