SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Lapland Hotels Oulu

  • Kirkkokatu 3, 33100 Oulu

Lapland Hotels Oulussa voit nauttia Lapin elämyksellisyydestä ja saunoa keskellä kaupungin sykettä Tuomiokirkon ja vehreän Ainolan puiston kupeessa. Hotellin tunnelmallinen tilaussauna ja kabinetti Luosto sekä Lapin lumoa henkivät ylelliset saunalliset hotellihuoneet luovat erinomaiset puitteet niin isomman kuin pienemmän porukan illanvietoille.


TILAUSSAUNA JA KABINETTI LUOSTO

Tunnelmallinen tilaussauna ja kabinetti Luosto sijaitsee hotellin allasosaston läheisyydestä ja on ihanteellinen noin 16 hengen tilaisuuksiin ja illanviettoihin. Saunan vuokraan sisältyy kabinetti kokoustekniikalla, Arctic Pine -suihkutuotteet sekä hotellin yleisen uima-altaan käyttö. Saunomisen lomassa voit myös nauttia Oula Kitchen & Bar ravintolamme pohjoisen makujen tarjoiluista.

Lisätietoa Luostosta Lapland Hotelsin verkkosivuilla. Luoston tiedustelut ja varaukset myyntipalvelumme kautta: sales.oulu@laplandhotels.com tai + 358 8 880100.


SAUNALLISET HOTELLIHUONEET

Tilaussaunan lisäksi Lapland Hotels Oulusta löytyy Lapin lumoa henkiviä hotellihuoneita omalla saunalla. Ylelliset Northern Premium Deluxe King, Northern Premium King ja Lapland Suite -huoneet moderneilla saunallisilla kylpyhuoneilla tarjoavat rentouttavia löylyhetkiä omaan huoneen rauhassa. Tilava ja tunnelmallinen sviitti soveltuu erinomaisesti esimerkiksi merkkipäivien ja tärkeiden hetkien juhlistamiseen.

Tutustu huoneisiin tarkemmin Lapland Hotelsin verkkosivuilla. Hotellihuoneet varattavissa suoraan verkkokaupastamme.

Perustiedot

Puitteet
  • Tilaussauna ja kabinetti Luosto, 16 hlö
  • Saunallisia hotellihuoneita
  • Saunallinen sviitti
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Palveluntarjoaja Lapland Hotels Oy / Lapland Hotels Oulu
Puhelinnumero
(tiedustelut yms.)
08 880100
Kohteen osoite Kirkkokatu 3
33100 Oulu
Varaus Ei online-varattavissa SaunaOnlinesta. Siirry palveluntarjoajan varauspalveluun:

Siirry palveluntarjoajan varauspalveluun


Sijainti kartalla