SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

M/Y Fortune

  • Meritullintori, 00170 Helsinki

M/Y Fortune on täysin uusi, elämysristeilyjä tarjoava edustusalus 12 henkilölle. Aluksen tunnelmallinen lounge ja 10 henkilön näyttävät saunatilat tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen tutustua Helsingin ja sen lähialueiden saaristoon. Kerää seurueesi kokoon ja suuntaa M/Y Fortunelle nauttimaan ikimuistoisista hetkistä saunoen, kalastaen ja kylmäkaapin anteja nautiskellen.
 

M/Y Fortunesta löytyy varmasti yksi Helsingin upeimpia saunoja. Se on suunniteltu kokoustamista varten ja sen molemmin puoleiset kaarevat lauteet tuovat koko seurueen saman keskustelun äärelle. Saunan sisustus on rakennettu kauttaaltaan tuppeensahatusta tervalepästä ja sen täydelliset löylyt tarjoaa yhteistyökumppani IKI-Kiuas. Puulämmitteinen kiuas on harvinainen näky veneessä, mutta omistajat päättivät jo venettä hankkiessa, että ainoa oikea vaihtoehto kiukaalle on Original IKI. Saunan löylyissä voi myös ihastella merimaisemia sen kahdesta ikkunasta. Ja koska kylmät juomat kuuluvat lauteille, löytyy lauteiden alta jääkaappi täynnä yhteistyöpanimon herkkuja.


Saunan varustelut:

​Istumapaikat 10 henkilölle
Puulämmitteinen IKI-kiuas
Jääkaappi kylmille juomille
Kaksi suihkua
Pukutilat
Pyyhkeet ja saunatossut
Pesuaineet


Alus soveltuu loistavasti kokoustamiseen tai tiimipäiville sen tunnelmallisen loungen ansiosta. Palaverin jälkeen keskusteluja voi pehmentää saunan lauteilla ja jäähdyttelyt takakannella sekä pulahdus Itämereen täydentävät elämystä. Mikäli joukossa on kalastuksesta kiinnostuneita, voi kokousta käydä myös viehettä uittaen.

Tähän kohteeseen ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan kohteen. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan kohteesta ja palvelusta. Mikäli olet varannut kohteen, saat tapahtuman jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Perustiedot

Kapasiteetti 12 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Palveluntarjoaja My Fortune Oy
Puhelinnumero
(tiedustelut yms.)
0505011460
Kohteen osoite Meritullintori
00170 Helsinki

Sijainti kartalla