SaunaOnline Taloyhtiö
 

SaunaBoat®-risteily

Vietä rentouttava pienen työ- tai kaveriporukan saunailta, synttärit, polttarit tai muu virkistystilaisuus tyylikkäissä puitteissa merellä! 

SaunaBoat®-risteily  tarjoaa unohtumattoman elämyksen, jossa yhdistyy saunominen, uinti ja risteily Helsingin edustalla. 

Pehmeät ja hyvät löylyt takaa Harvia Legendin puukiuas, jossa on 120kg kiviä. Löylyjen yhteydessä suuresta ikkunasta voi ihailla Helsingin kauniita maisemia. Saunan lauteet ovat varsin tilavat. Lautan ollessa ankkurissa on mahdollisuus hypätä etukannelta uimaan ja nousta uimaportaita pitkin ylös. SaunaBoat®:n varustukseen sisältyy jääkaappi (40l), TV,  BlueTooth-kaiutin.  Sisätiloissa on oleskelutila, mahdollisuus vaatteidenvaihtoon yhdistettynä WC-tilaan, sekä lämmin makeavesisuihku saunatilassa. Oleskelutilassa on neljän istuttava penkki, ja 10 avolokeroa omille tavaroille.

Saunalautan koko on 11,20 m x 3,7 m. Lautalla on tilava etuterassi, jossa sijaitsee kuusi lepotuolia.

SaunaBoati®:lle voitte vapaasti tuoda omia ruoka- ja juomatarjoiluja. Kuljettajamme voi halutessanne myös grillata esim. makkaroita seurueellenne (ankkurissa ollessamme).  Pöytätasolle mahtuu laittamaan juomat, syömiset tai muualta tilatun ruokatarjoilun esille. Voitte myös varauksen yhteydessä tilata lisäpalveluista kertakäyttöiset astiat ja ruokailuvälineet koko seurueelle. 

Varausajan alkaessa puusaunan lämpötila on n. 60 astetta ja saunominen voi alkaa heti SaunaBoat®:n irtauduttua laiturista. Matkan aikana voitte itse lisätä klapeja kiukaan pesään halutun lämpötilan mukaan. 

Toivomme saunojien saapuvan ajoissa  n.10 min ennen paikalle (käymme varaajan kanssa aluksen tilat ja turvallisuusasiat ennen matkaa läpi). Varaamanne saunamatka alkaa ja päättyy varatun ajan puitteissa. Lisäaikaa voi varata/maksaa vielä lautalla, jos muita varauksia ei ole heti varauksenne jälkeen tulossa. Tilojen- ja laitteidenkäytön lisäksi vuokrahintaan sisältyy saunapyyhkeen ja laudeliinan käyttö, aluksen polttoaine, saunan polttopuut, perussiivous sekä ammattitaitoinen kuljettaja, joka vastaa, että risteily sujuu turvallisesti. Kaikille asiakkaille löytyy lautaltamme pelastusliivit.

Saunalautta on CE-hyväksytty ja rekisteröity (max. 13 hlö) vuokraveneeksi. Saunalautta kuitenkin soveltuu parhaiten max.10 henkilön ryhmille.

Asiakkaiden nouto ja palautus tapahtuu Sillilaiturista (Vartiovene 55:n edestä). Siirtyminen SaunaBoat®lle tapahtuu siitä helposti ja turvallisesti. Erikseen sovittaessa voimme noutaa asiakkaat eri paikasta / palauttaa eri paikkaan (siirtomaksu neuvoteltava erikseen etäisyydestä riippuen).

Tapahtumaan suosittelemme varaamaan min. 1,5-2h, koska silloin ehtii ankkurissa pidempään uida, Tunnin varauksella uimaan myös pääsee pulahtamaan moottoreiden ollessa käynnissä.. 

Peruutusehdot:

Peruutukset 0-2 pv ennen risteilyä = 100% risteilyn hinnasta

Peruutukset 3-7 pv ennen risteilyä = 50% risteilyn hinnasta

Pidätämme oikeuden peruuttaa tai keskeyttää risteily sääolosuhteiden niin vaatiessa. Silloin on mahdollista saunoa Hietalahdenrannassa puoleen hintaan ilman uinti- ja risteilymahdollisuutta. SaunaBoat® ei vastaa asiakkaiden hukkuneista / hävinneistä tavaroista.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisähenkilömaksu (Yli 6 henkilöä)/h
Valitse tästä jos henkilömäärä on 7-10 henkilöä. Lisäveloitus on 90,00€/tunti. Jos henkiöitä on 7-10 ja varaus on esim. 2h, täytyy valita lisäpalvelu kaksikertaa
90,00 €/kpl
Saunatyyny
Lapuan Kankureiden pellavainen saunatyyny
5,00 €/kpl
Uima-asu miehet
5,00 €/kpl
Uima-asu naiset
5,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä (perheen ollessa kyseessä alaikäiset ovat tervetulleita).

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen saunaboatit@gmail.com tai puhelimitse numeroon 040 747 4694. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.46
Tilan kunto
4.36
Hinta/laatu-suhde
4.11
Varustelu
4.14
Tilan siisteys
4.54
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 28 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 170 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 28 palautetta.

Näytetään tulokset 21 - 28. Sivu: 3 / 3
1 | 2 | 3 Seuraava >>

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
4
05/2018

Täydellinen risteily kelluvalla saunalla!


Palaute annettu 29.5.2018 17:21:39 nimellä Ari.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
1
10/2017

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta.


Palaute annettu 16.10.2017 05:18:32 nimellä Mikko.
 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
-
10/2017

Tosi hieno kokemus. Siistit ja hienot tilat, sopi täydellisesti 5 hengellel! Puusauna oli loistava! Yksi parhaita saunakokemuksiani ja
niitä on aika paljon kertynyt:)


Palaute annettu 5.10.2017 11:19:03 nimellä Taina Grönqvist.
 

Polttarit

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
7
09/2017

Ihana ja siisti paikka,isäntäpari ja palvelu oli todella upeeta❤️Meidän 10 hengen porukka viihtyi hyvin 3h suosittelen lämpimästi👍
Onneksi ilma oli kohtuullinen eikä satanut muuten tilat olisi ollut ahtaat.


Palaute annettu 11.9.2017 16:18:21 nimellä PP.
 

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
5
09/2017

Meillä oli polttarit 5 henkisellä porukalla ja homma sujui todella hyvin.


Palaute annettu 10.9.2017 15:09:04.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
10
09/2017

Varasimme SaunaBoatin yrityksemme virkistystapahtumaan joka oli erittäin onnistunut ohjelmanumero. Palvelu oli erittäin ystävällistä. Omistaja jopa grillasi meille makkaroita puolestamme saunoessamme. Tilat olivat todella siistit ja tyylikkäät ja yksityiskohtiin oli panostettu. Voin ehdottomasti suositella tätä kaikille, sopii erinomaisesti kaikenlaisiin tilaisuuksiin pienille ryhmille.


Palaute annettu 7.9.2017 12:03:18 nimellä EXITE Live Games.
 

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
7
08/2017

Vietimme tunnin saunaboatilla polttareissa, ja vaikka aika oli lyhyt, niin siinä ehti nauttia morsiussaunasta, uida meressä ja ihailla iltaruskoa terassilla. Puitteet olivat siistit ja palvelu ystävällistä! Suosittelen lämpimästi!


Palaute annettu 3.9.2017 14:18:55 nimellä Marja.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
5
6
08/2017

Löyly oli loistava, parhaiden jatkuvalämmitteisten joukkoon. Maisemat tietysti erinomaiset. Kaikki pelasi. Löylytilaan mahtui hyvin 5 äijää, 6 pienellä sovittamisella, mutta muut tilat eli pukuhuone ja etukannen terassi mitoitettu pienemmälle porukalle.


Palaute annettu 29.8.2017 10:41:05 nimellä Sami.
 

Näytetään tulokset 21 - 28. Sivu: 3 / 3
1 | 2 | 3 Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 10 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Hojaki Oy
Tilan osoite Hietalahdenranta
00180 Helsinki

Sijainti kartalla