SaunaOnline Taloyhtiö
 

SaunaBoat®-risteily

Vietä rentouttava pienen työ- tai kaveriporukan saunailta, synttärit, polttarit tai muu virkistystilaisuus tyylikkäissä puitteissa merellä! 

SaunaBoat®-risteily  tarjoaa unohtumattoman elämyksen, jossa yhdistyy saunominen, uinti ja risteily Helsingin edustalla. 

Pehmeät ja hyvät löylyt takaa Harvia Legendin puukiuas, jossa on 120kg kiviä. Löylyjen yhteydessä suuresta ikkunasta voi ihailla Helsingin kauniita maisemia. Saunan lauteet ovat varsin tilavat. Lautan ollessa ankkurissa on mahdollisuus hypätä etukannelta uimaan ja nousta uimaportaita pitkin ylös. SaunaBoat®:n varustukseen sisältyy jääkaappi (40l), TV,  BlueTooth-kaiutin.  Sisätiloissa on oleskelutila, mahdollisuus vaatteidenvaihtoon yhdistettynä WC-tilaan, sekä lämmin makeavesisuihku saunatilassa. Oleskelutilassa on neljän istuttava penkki, ja 10 avolokeroa omille tavaroille.

Saunalautan koko on 11,20 m x 3,7 m. Lautalla on tilava etuterassi, jossa sijaitsee kuusi lepotuolia.

SaunaBoati®:lle voitte vapaasti tuoda omia ruoka- ja juomatarjoiluja. Kuljettajamme voi halutessanne myös grillata esim. makkaroita seurueellenne (ankkurissa ollessamme).  Pöytätasolle mahtuu laittamaan juomat, syömiset tai muualta tilatun ruokatarjoilun esille. Voitte myös varauksen yhteydessä tilata lisäpalveluista kertakäyttöiset astiat ja ruokailuvälineet koko seurueelle. 

Varausajan alkaessa puusaunan lämpötila on n. 60 astetta ja saunominen voi alkaa heti SaunaBoat®:n irtauduttua laiturista. Matkan aikana voitte itse lisätä klapeja kiukaan pesään halutun lämpötilan mukaan. 

Toivomme saunojien saapuvan ajoissa  n.10 min ennen paikalle (käymme varaajan kanssa aluksen tilat ja turvallisuusasiat ennen matkaa läpi). Varaamanne saunamatka alkaa ja päättyy varatun ajan puitteissa. Lisäaikaa voi varata/maksaa vielä lautalla, jos muita varauksia ei ole heti varauksenne jälkeen tulossa. Tilojen- ja laitteidenkäytön lisäksi vuokrahintaan sisältyy saunapyyhkeen ja laudeliinan käyttö, aluksen polttoaine, saunan polttopuut, perussiivous sekä ammattitaitoinen kuljettaja, joka vastaa, että risteily sujuu turvallisesti. Kaikille asiakkaille löytyy lautaltamme pelastusliivit.

Saunalautta on CE-hyväksytty ja rekisteröity (max. 13 hlö) vuokraveneeksi. Saunalautta kuitenkin soveltuu parhaiten max.10 henkilön ryhmille.

Asiakkaiden nouto ja palautus tapahtuu Sillilaiturista (Vartiovene 55:n edestä). Siirtyminen SaunaBoat®lle tapahtuu siitä helposti ja turvallisesti. Erikseen sovittaessa voimme noutaa asiakkaat eri paikasta / palauttaa eri paikkaan (siirtomaksu neuvoteltava erikseen etäisyydestä riippuen).

Tapahtumaan suosittelemme varaamaan min. 1,5-2h, koska silloin ehtii ankkurissa pidempään uida, Tunnin varauksella uimaan myös pääsee pulahtamaan moottoreiden ollessa käynnissä.. 

Peruutusehdot:

Peruutukset 0-2 pv ennen risteilyä = 100% risteilyn hinnasta

Peruutukset 3-7 pv ennen risteilyä = 50% risteilyn hinnasta

Pidätämme oikeuden peruuttaa tai keskeyttää risteily sääolosuhteiden niin vaatiessa. Silloin on mahdollista saunoa Hietalahdenrannassa puoleen hintaan ilman uinti- ja risteilymahdollisuutta. SaunaBoat® ei vastaa asiakkaiden hukkuneista / hävinneistä tavaroista.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisähenkilömaksu (Yli 6 henkilöä)/h
Valitse tästä jos henkilömäärä on 7-10 henkilöä. Lisäveloitus on 90,00€/tunti. Jos henkiöitä on 7-10 ja varaus on esim. 2h, täytyy valita lisäpalvelu kaksikertaa
90,00 €/kpl
Saunatyyny
Lapuan Kankureiden pellavainen saunatyyny
5,00 €/kpl
Uima-asu miehet
5,00 €/kpl
Uima-asu naiset
5,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä (perheen ollessa kyseessä alaikäiset ovat tervetulleita).

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen saunaboatit@gmail.com tai puhelimitse numeroon 040 747 4694. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.46
Tilan kunto
4.36
Hinta/laatu-suhde
4.11
Varustelu
4.14
Tilan siisteys
4.54
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 28 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 170 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 28 palautetta.

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 3
1 | 2 | 3

Kokous

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
7
08/2018

Palvelu toimi odotetusti ja tilaisuus onnistui puitteiltaan hyvin 6 hengen porukalle. Sääkin suosi, joten ei moittimista.


Palaute annettu 20.8.2018 07:48:20 nimellä Eki.
 

Polttarit

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
8
08/2018

Saunaboat oli aivan mieletön kokemus itsessään! Kaikki olimme tällaisella saunalaivalla ensimmäistä kertaa ja viihdyimme todella! Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja tuli aika ajoin kyselemään toiveitamme pysähtymisen ja uimisen suhteen ja huolehtivat että meillä oli kolo ajan riittävästi puita palamassa saunan kiukaan alla. Täysi 10!


Palaute annettu 7.8.2018 13:09:25 nimellä Sara.
 

Polttarit

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
8
08/2018

Meillä oli todella onnistunut tilaisuus Saunaboatilla. Tilat olivat todella siistit ja meidän 9 hengen porukka mahtui lautalle hyvin. Voin lämpimästi suositella!


Palaute annettu 6.8.2018 19:25:09.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
6
08/2018

Hieno alus ja ystävällinen henkilökunta. Koska merenkäynti toisinaan heiluttaa alusta ennalta-arvaamattomasti, voisi saunan kiukaan ympärillä hyvä olla jonkinlainen suojakaide.


Palaute annettu 5.8.2018 17:29:13.
 

Polttarit

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
10
07/2018

Saunalautta oli hieno kokemus kovasta tuulesta huolimatta, ja polttari-aktiviteettina todella hyvä. Noudatimme isäntien ehdotusta mennä läheisen saaren tyynelle puolelle kun oli niin kova tuuli. Tilat oli hyvät, isännät mukavia ja kaikin puolin muutenkin kaikki oli kunnossa.
Lautan terassin yksi lauta oli irti, tämä ainoana miinuksena oikeastaan, ja sekin hyvin pieni miinus.


Palaute annettu 30.7.2018 07:56:05 nimellä Bestman.

Tilan vastaus:.
Hei, kiitos palautteestanne, irtoava lauat oli jäänyt keväällä vahingossa kiinnittämättä lautan vesille laskun yhteydessä. Nyt n. 45 cm lauta on kiinnitetty.

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
-
07/2018

8 henkilöä sopi mainiosti. Ilma suosi ja reitti mitä mainioin. Kiitokset henkilökunnalle erinomaisesti sujuneesta illasta ja ystävällisestä palvelusta.


Palaute annettu 24.7.2018 04:15:19 nimellä Sakke.
 

Polttarit

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
10
07/2018

Aivan mieletön kokemus! Tuleva morsian oli erittäin mielissään ja otettu. Sää suosi ja fiilis oli mitä parhain! Omistajapariskunta oli aivan mielettömän mukavia ja asiakaspalveluhenkisiä. Erittäin vahva suositus!


Palaute annettu 22.7.2018 10:46:04 nimellä Suvi.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
6
06/2018

Vietimme kaveriporukalla juhannusiltaa SaunaBoatilla. Kokemus oli täydellinen! Saunalautta oli siisti ja tyylikäs, kuljettaja ystävällinen ja avulias ja sauna tunnelmallinen. Saimme itse toivoa reittiä ja pulahduspaikkoja. Vietimme lautalla kaksi tuntia, mutta olisimme voineet olla vaikka tuplasti kauemmin - niin miellyttävä iltaa oli viettää lautalla. Tulemme ehdottomasti uudestaan!


Palaute annettu 25.6.2018 10:58:44 nimellä Emma.
 

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
6
06/2018

Itse en ollut risteilyllä mukana mutta tytöt olivat tykänneet todella paljon. Kivat ihmiset, hyvä fiilis, hieno lautta (erityisesti terassista pidettiin) ja muutenkin kuulemma todella viimeistelty ja designiltaan harkittu. Reitti oli kiva ja tytöille jäi hyvä mieli iltaa kohti. Tulemme käyttämään/suosittelemaan palvelua uudestaan.


Palaute annettu 18.6.2018 11:46:32.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
7
06/2018

Huikea sauna, jossa homma toimii erinomaisesti


Palaute annettu 17.6.2018 04:50:10.
 

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 3
1 | 2 | 3

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 10 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Hojaki Oy
Tilan osoite Hietalahdenranta
00180 Helsinki

Sijainti kartalla