urbansauna Kallio

Urbansauna Kalliossa vietät mukavasti jopa 50 hengen juhlat, saunaillan tai yritystilaisuuden.

Tila sijaitsee erillisrakennuksessa taloyhtiön rauhallisella sisäpihalla kivenheiton päässä Sörnäisten metroasemalta. Tilavassa oleskelu/lounge-tilassa on istumapaikat noin 35 henkilölle. Baarikeittiö on varusteltu mm. jääkaapilla, uunilla sekä kahvin- ja vedenkeittimellä. Keittiöstä löytyy myös astiasto 50 henkilölle, mukaan lukien skumppa- ja viinilasit.

Myös tilan viihdevarustus on erinomainen. Tilasta löytyy laadukas äänentoistojärjestelmä, johon voit kytkeä oman laitteen perus kuulokeliitäntään sopivalla 3.5 mm plugilla. Presentaatioita, leffailtaa tai kisastudioita varten tilassa on suuri taulu-tv ja videotykki. Lisäksi käytössä on langaton internet-yhteys.

Tilavaan saunaan mahtuu saunomaan samanaikaisesti jopa 10 henkilöä ja ylellisestä suihkuosastosta löytyy 4 suihkua. Vuokraan sisältyy myös pyyhkeet 15 henkilölle (lisäpyyhkeet tarvittaessa 5 €/kpl).

urbansauna Kallio on vuokrattavissa klo 8-16 (vkl ja juhlapyhinä 10-16) tai 17-23. Iltavuoroon voit lisäksi ottaa lisätunteja 75 €/h aina klo 06:00 saakka!

Vuokra sisältää yleissiistityn tilan loppusiistimisen.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisäpyyhe
Vuokrahinta sisältää 15 pyyhettä. Jos on tarvetta lisäpyyhkeille, voit tilata ne tästä.
5,00 €/kpl
Kokousvuoron sauna- ja pyyhepaketti (klo 8-16)
Kokoustilavuokraan klo 8-16 ei oletuksena sisälly saunan käyttö. Tämä ei koske iltavuokria. Jos haluat saunan käytön päiväsaikaan, valitse saunapaketti. Sisältää myös pyyhkeet 15 henkilölle.
90,00 €/kpl
Siivouspalvelu 48 €
47,99 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

urbansauna – vuokratilojen vuokrausehdot

urbansauna
info@urbansauna.fi
020 735 1153

SOPIJAPUOLET
Vuokraaja: Tilavarauksen tehnyt luonnollinen henkilö tai tilavarauksen tehnyt luonnollinen henkilö ja tämän yhteisvastuullinen kanssavuokraaja yhdessä, yritys tai yhteisö, jäljempänä tai varauslomakkeessa Vuokraaja tai Varaaja.
Vuokralleantaja: urbansauna, jäljempänä Vuokralleantaja.

1 § VARAAMINEN JA VUOKRA-AIKA
Vuokra-aika ja sen kesto ilmoitetaan Vuokraajalle lähetetyssä tilausvahvistuksessa. Vuokraajan tulee olla vähintään 18-vuotias. Alle 25-vuotiaan tulee tehdä varaus yhteisvastuullisesti vähintään 30 vuotta täyttäneen kanssa sekä tilata kustannuksellaan koko varauksen ajaksi tai vähintään klo 21 alkaen vuokra-ajan puitteissa urbansaunan yhteistyökumppanilta järjestyksenvalvojan ylläpitämään järjestystä kuten varauslomakkeessa ja näissä varausehdoissa on säädetty. Vuokraajan tulee tilata kustannuksellaan urbansaunan yhteistyökumppanilta järjestyksenvalvoja myös kun suurin osa tilan käyttäjistä on alle 25-vuotiaita. Veloitus järjestyksenvalvojasta on 40€/ tunti ja pyhänä kaksinkertaisesti. Vähimmäisaika järjestyksenvalvojalle on 4 tuntia. Vuokratilan saa käyttöönsä kun kanssavaraajan sekä järjestyksenvalvojan tiedot on toimitettu kuten varauslomakkeessa ja näissä varausehdoissa on säädetty. Järjestyksenvalvoja tulee olla tilattuna vähintään 10 arkipäivää ennen vuokra-ajan alkua​. Vahvistaessaan tilauksen Vuokraaja sitoutuu noudattamaan varauslomakkeessa mainittuja sopimusehtoja, näitä vuokrausehtoja sekä Vuokralleantajan toimitusehtoja. Vuokra-aika on Vuokraajan tekemän ja Vuokralleantajan vahvistaman varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan Vuokralleantajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu. Vuokraaja voi tiedustella lisätuntien saatavuutta myös vuokra-aikana, kuitenkin ennen vuokra-ajan päättymistä. Mikäli urbansauna tai sen edustaja havaitsee, että Vuokraaja on ylittänyt vuokra-ajan ilman lisätuntitilausta, on urbansaunalla oikeus keskeyttää Vuokraajan tilaisuus sekä periä veloitus tilaisuuden keskeyttämisestä kuten näiden ehtojen kohdassa 7§ JÄRJESTYSSÄÄNNÖT on säädetty.

2 § AVAIMET
Vuokraajalle lähetetään tekstiviestillä ohjeet avainten noudosta vuokratilasta vuokrapäivänä viimeistään 1 tunti ennen vuokra-ajan alkamista. Avaimet ovat noudettavissa vuokratusta tilasta, sen kiinteistön alueelta tai sen välittömästä läheisyydestä vuokra-ajan alkaessa. Avaimen vastaanottajan on oltava vähintään 18-vuotias ja pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. Oven avaamisesta tai avainten toimittamisesta muuna aikana peritään alk. 65 € maksu. Avain on jätettävä vuokratilaan erikseen annettujen ohjeiden mukaisesti vuokra-ajan päättyessä.

3 § PERUUTUSEHDOT
Vuokralleantajan vuokratilojen varauksen voi peruuttaa veloituksetta ennen maksua 1 kk ennen vuokrapäivää. Myöhemmin tapahtunutta peruutusta tai jo maksettua varausta ei voi peruutta eikä sitä hyvitetä ja veloitus on täysimääräinen. Vuokralleantaja pidättää itsellään oikeuden peruuttaa varauksen ylivoimaisesta esteestä tai päällekkäisvarauksesta johtuen yksipuolisesti ilman muuta korvausvelvollisuutta kuin enintään jo maksetun vuokran määrä. Peruutuksesta on ilmoitettava aina kirjallisesti, Vuokralleantajan peruuttaessa Vuokraajan varaushetkellä ilmoittamaan sähköopostiosoitteeseen ja Vuokraajan peruuttaessa osoitteeseen info@urbansauna.fi. Mikäli Alle 25-vuotias Vuokraaja ei toimita Kanssavaraajan tietoja, tai alle 25-vuotias vuokraaja tai Vuokraaja jonka tilaisuuden osallistujista suurin osa on alle 25-vuotiaita ei ole tilannut järjestyksenvalvojaa urbansauna yhteistyökumppanilta varauksen ajaksi, ei tämä oikeuta varauksen peruutukseen. Varaus on sitova myös ilman näitä tietoja mutta vuokratilan saa käyttöönsä vasta kun nämä tiedot on toimitettu ja varauslomakkeen tai näiden sopimusehtojen mukaisesti niin vaadittaessa, Kanssavaraaja on hyväksynyt varauksen ehdot.

4 § VUOKRATILA
Vuokraaja vastaaa vuokratilan saunan lämmityksestä. Kalusteiden siirtäminen vuokratilassa on kielletty. Kalusteiden siirtämisestä takaisin omille paikoilleen laskutetaan 45 € tunti / henkilö, pyhänä kaksinkertaisesti. Tilojen tulee olla tyhjät vuokra-ajan päättyessä, (tilojen tyhjennykseen kuluvasta ajasta laskutetaan 45 € tunti / henkilö, pyhänä kaksinkertaisesti). Vuokraaja huolehtii poistuessaan, että on poistanut vuokratilasta ja sen piha-alueilta kaikki tuomansa tavarat sekä vieraansa ja että vuokratila on yleissiistissä kunnossa, kaikki elektroniset laitteet, sauna ja valot on sammutettu sekä takka on sammunut. Tilat tulee lukita huolellisesti poistuessa ja avain on jätettävä annettujen ohjeiden mukaisesti vuokratilaan vuokra-ajan päättyessä. Vuokratilaan pääsee aikaisintaa vuokra-ajan alkaessa ja vuokratilasta tulee poistua ja Vuokraajan toteuttaman tilan siivouksen tulee olla valmis vuokra-ajan päättymiseen mennessä. Vuokraaja voi tieustella lisätuntien tilaamisen mahdollisuutta ennen vuokra-ajan päättymistä mikäli sille on tarvetta.

5§ PYSÄKÖINTI
Niissä vuokratiloissa joissa on mahdollisuus ajoneuvojen pysäköintiin, on pysäköinti sallittu ainoastaan vuokra-ajan aikana ja urbansaunan asiakaspysäköintiin merkityillä paikoilla. Niissä vuokratiloissa joissa pysäköinti on sallittu, urbansauna haluaa tarjota pysäköintimahdollisuuden myös muille asiakkailleen heidän vuokra-aikanaan, tästä syystä kaikki ajoneuvot tulee siirtää pois pysäköintipaikoilta ennen vuokra-ajan päättymistä. Vuokraaja vastaa pysäköintiehtojen tiedottamisesta vierailleen. Pysäköintimaksu vuokra-ajan ulkopuolella on 50 € / tunti / ajoneuvo. Pysäköintimaksu laskutetaan Vuokraajalta kaikkien ajoneuvojen osalta.

6 § VAHINKO, VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS
Vuokraaja vastaa vuokra-aikana Vuokralleantajan vuokratilalle ja ympäröiville yleisille alueille sekä näiden kiinteistöjen ja tilojen omistajille sekä kaikissa yllä mainituissa tiloissa olevalle irtaimistolle sekä muulle omaisuudelle aiheutunesta suorista ja välillisistä vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista sekä on velvollinen korvaamaan täysimääräisesti päivä- sekä iltavuoron vuokran siltä ajalta kun vuokratilaa ei voida vuokrata. Mikäli aiheutuneista vahingoista ei ilmoiteta oma-aloitteisesti, veloitetaan korvaushinnat puolitoistakertaisena (1,50x). Viemäreiden tukkeutuessa sekä mahdollisen putkivuodon satuessa tulee veden käyttö lopettaa välittömästi ja ilmoittaa tästä puhelimitse sekä tekstiviestitse Vuokralleantajan päivystysnumeroon 020 735 1153. Tekstiviestissä tulee eritellä vahingon yksityiskohdat. Hätätapauksessa tulee soittaa yleiseen hätänumeroon 112.
Vuokratilojen tulee olla vuokra-ajan päättyessä siistissä kunnossa (irtoroskat roska-astioissa, muovi- ja lasipullot sekä tölkit erillisissä pusseissa, astiat tiskattuna tai niille varatussa keräyspisteessä, pöydät pyyhittynä ja vuokratila yleissiistissä kunnossa). Roskat, pullot ja tölkit voi jättää säkeissä niille varattuihin astioihin tilaan sisälle. Vuokraaja voi tilata Siivouspalvelun hintaan 48 € joka kattaa yleissiistissä kunnossa olevan tilan yllä mainitun siistimisen, roskien keräämisen, astioiden pesun / keräämisen keräyspisteeseen sekä pöytien pyyhkimisen. Päivittäissiivoukseen kuuluva lattioiden puhdistus sisältyy vuokrahintaan. Asiakkaan ripustamien koristeluiden poistaminen tapahtuu aina lisäsiivousveloituksella. Mikäli vuokra-ajan päätyttyä ilmenee lisäsiivoustarvetta, laskutetaan tästä 45 € tunti, pyhänä kaksinkertaisesti.

7 § JÄRJESTYSSÄÄNNÖT
Vuokralleantajan vuokratiloissa saa yhtäaikaisesti oleskella enintään tilausvahvistuksessa ilmoitettu henkilömäärä. Vuokralleantajalla tai sen valtuuttamalla edustajalla on tarvittaessa oikeus keskeyttää Vuokraajan tilaisuus ilman eri varoitusta ja korvausta Vuokraajalle mikäli vuokratilan enimmäishenkilömäärä on ylitetty tai mikäli urbansaunan edustajan näkemyksen mukaan Vuokraajan tilaisuuden katsotaan aiheuttavan vahinkoa tai häiriötä joko vuokratilalle tai sen ympäristölle. Tällöin urbansaunan edustaja keskeyttää tilaisuuden ja tyhjentää vuokratilan välittömästi joko itse ja/tai siihen osallistuu lisäksi, urbansaunan edustajan harkinnan mukaisesti, urbansaunan valtuuttamia henkilöitä tai vartiointiyrityksen edustajia. Veloitus yllä mainitusta tilaisuuden keskeyttämisestä on 150€ + 48€ /alkava tunti/henkilö (pyhänä tuntiveloitus kaksinkertaisesti). Kunkin vuokratilan kiinteistössä on tallentava kameravalvonta. Mikäli vuokratiloja on käyttämässä alle 18-vuotiaita, on tästä ilmoitettava varausta tehdessä. Vuokraajan ollessa alle 25-vuotias tai suurimman osan vuokratilan käyttäjistä ollessa alle 25-vuotiaita, tulee Vuokraajan ja mahdollisen yhteisvastuullisen yli 30 vuotta täyttäneen kanssavuokraajan ilmoittaa tästä urbansaunalle sekä kustannuksellaan järjestää vuokratilaan vuokra-ajaksi tai vähintään klo 21 alkaen vuokra-aikaan sisältyväksi ajaksi urbansaunan yhteistyökumppanilta järjestyksenvalvojan. Veloitus järjestyksenvalvojasta on 40€/ tunti ja pyhänä kaksinkertaisesti. ​Järjestyksenvalvoja tulee olla tilattuna vähintään 10 arkipäivää ennen vuokra-ajan alkua. Alle 25 vuotiaan tekemä varaus on sitova, kuten vuokrausehdoissa on säädetty, myös ilman kanssavuokraajan tietojen täyttämistä. Vuokratilan saa käyttöön vain kanssavuokraajan tiedot täyttämällä ja kanssavuokraajan erikseen hyväksyttyä varauksen ehdot sekä kun niin on vaadittu, tilaamalla urbansaunan yhteistyökumppanilta järjestyksenvalvojan varauksen ajaksi. Vuokraaja(t) vastaa(vat) 6 § mukaisesti vuokra-aikana aiheutuneista vahingoista.
Vuokratiloihin ei saa tuoda omia musisointi-, äänentoisto- tai AV-laitteita ellei tästä ole erikseen sovittu urbansaunan kanssa. Vuokratilassa ruoan valmistus liedellä tai kiukaalla on kielletty. Vuokraajan on noudatettava vuokratilassa esitettyjä vuokratilakohtaisia rakennuksen tai taloyhtiön järjestyssäntöjä. Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Tupakointi on sallittu ainoastaan sille varatulla alueella ulkotiloissa. Tupakointipaikalle ja terassille kulku sekä siellä oleskelu on järjestettävä siten, ettei sisältä kantaudu ääntä ulos eikä tupakoinnista tai tupakointialueella oleskelusta aiheudu kiinteistön tai alueen muille käyttäjille häiriötä. Muilla kuin erikseen merkityillä vuokratilan käytössä olevilla ulkopuolisilla alueilla ei saa oleskella. Poistuttaessa tilasta vuokra-ajan päättyessä, on vuokratilasta ja erityisesti ympäröivien asuntojen läheisyydestä poistuttava lähimmälle julkiselle kulkuväylälle häiriötä aiheuttamatta.

8 § LÖYTÖTAVARAT
Vuokralleantaja ei vastaa tilaan jätetyistä tavaroista. Löytötavaroita voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta info@urbansauna.fi .

9 § MAKSUEHDOT
Tilavuokra tulee olla maksettuna viimeistään 21 vrk ennen vuokrauspäivää. Viivästyskorko korkolain mukaisesti. Vuokralleantajalla on oikeus peruuttaa varaus kunnes asiakas on maksanut tilavuokran.

10 § REKLAMAATIOT JA VUOKRALLEANTAJAN VASTUU
Virheitä tai puutteita koskevat ilmoitukset tai vaatimukset on tehtävä viipymättä kirjallisesti osoitteeseen info@urbansauna.fi tai viimeistään 14 vuorokauden kuluessa virheen tai puutteen havaitsemisesta tai siitä, kun virhe tai puute olisi pitänyt havaita. Vuokrantaja ei vastaa vuokralaiselle tai vuokratilan käyttäjille tai näiden omaisuudelle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneesta vahingosta tai ole korvausvelvollinen vahingosta joka aiheutuu Vuokralleantajasta riippumattomasta syystä (force majour) tai muista syistä sekä jos palvelua ei pystytä toimittamaan kaikilta osin. Vuokralleantajan enimmäisvastuu Vuokraajalle on enintään Vuokraajan Vuokralleantajalle suorittaman tilavuokran määrä.

11 § HINNAT
Hinnat määräytyvät Urbansaunan verkkosivuilla esitetyn sekä erillisen hinnaston mukaisesti. Vuokralleantaja pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

12 § TIETOSUOJA
urbansauna noudattaa 25.5.2018 voimaan tullutta EU:n GDPR-tietosuoja-asetusta. Hyväksymällä nämä yleiset sopimusehdot, Vuokraaja, Varaaja ja Kanssavuokraaja hyväksyvät urbansaunan asiakasrekisteriä korkevan rekisteriselosteen http://urbansauna.fi/asiakasrekisterin-tietosuojasuojaseloste mukaisesti henkilötietojensa käsittelyn urbansaunan rekistereissä.

13§ ERIMIELISYYDET
Erimielisyydet käsitellään suomen kielellä. Sopimuksesta johtuvat erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan Sopijapuolten välisin neuvotteluin, joissa voidaan käyttää ulkopuolista sovittelijaa. Mikäli neuvottelut eivät johda tulokseen, ratkaistaan erimielisyydet ensiasteena Helsingin käräjäoikeudessa.
Kuluttaja-asiakkaalla on kuitenkin oikeus nostaa kanne myös sen paikkakunnan yleisessä alioikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikka. Kuluttaja-asiakkaalla on mahdollisuus käyttää tuomioistuimen ulkopuolisina riidanratkaisueliminä Kilpailu- ja kuluttajaviraston kuluttajaneuvontaa (https://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta) sekä saattaa asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi (https://www.kuluttajariita.fi/)
Tähän sopimukseen ja siitä johtuvien riitojen ratkaisemiseen sovelletaan Suomen lakia.
Sopijapuolet voivat myös erikseen kirjallisesti sopia, että erimielisyydet ratkaistaan lopullisesti yksijäsenisessä välimiesmenettelyssä Keskuskauppakamarin välimieslautakunnan sääntöjen mukaisesti Helsingissä. urbansaunalla on kuitenkin oikeus saattaa maksamattomia veloituksia koskevat vaatimukset Helsingin käräjäoikeuden ratkaistavaksi.

Vuokralleantaja: Urbansauna, Bulevardi 15, 00120 Helsinki. 020 735 1153, y-tunnus 2544934-9, Kotipaikka Helsinki.

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.96
Tilan kunto
4.15
Hinta/laatu-suhde
3.78
Varustelu
3.89
Tilan siisteys
4.22
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 27 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 685 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 27 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 3
<< Edellinen 1 | 2 | 3

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
70
01/2020

Tila oli loistava meille ja kaikki sujui hyvin!


Palaute annettu 2.2.2020 16:32:22 nimellä Neri.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
4
60
02/2019

Puitteet olivat juuri sopivat meidän tarkoitukseen. Sisäänkäynti oli kivasti sivussa ja tupakointipaikka tosi hyvin pois silmistä. Lisäksi WC:t ja saunatilat olivat muodikkaat ja siistit.


Palaute annettu 4.2.2019 14:00:41 nimellä Riikka.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
50
01/2019

30 hengen seurueelle oikein sopivan kokoinen tila. Tilava sauna ja pesutilat.


Palaute annettu 20.1.2019 12:11:44 nimellä Tiina.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
-
12/2018

Tilat olivat siistit, hyvässä kunnossa ja tilaa oli riittävästi. Saunakin oli oikean kokoinen isolle porukalle!


Palaute annettu 4.12.2018 07:09:19 nimellä MP.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
30
11/2018

Mahtavaa, että sai ohjeistusta puhelimitse elektroniikkalaitteista sekä saunasta! Oli aika kylmä tila vaikka sauna oli päällä. Muuten erittäin mukava ja kotoisa.


Palaute annettu 2.12.2018 20:54:45.
 

Kokous

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
4
25
10/2018

Syntymäpäivät


Palaute annettu 17.10.2018 21:47:11.
 

Polttarit

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
15
06/2018

Upea tila, paljo istumatilaa. Soveltui "morsiussaunaksi" erinomaisesti. Paikalle oli myös helppo saapua julkisilla, siitä plussaa!


Palaute annettu 3.7.2018 13:04:36 nimellä T.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
40
06/2018

Hyvä sijainti, hyvä tila


Palaute annettu 8.6.2018 21:11:30 nimellä virkistys.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
70
05/2018

Tila oli juuri sopiva tilaisuuteemme. kaikki toimi moitteettomasti. Kiitos!!!!!


Palaute annettu 15.5.2018 20:33:40 nimellä Maukka68.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
20
05/2018

Tila oli siisti ja ohjeet laitteiden käyttämiseen selkeät!
Catering toi ruuat ja sopi Urbansaunan kanssa suoraan tarjoiluastioiden pois hausta, joten vaivatonta ja mukavaa.
Suosittelen!


Palaute annettu 7.5.2018 08:31:41 nimellä Anna.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 3
<< Edellinen 1 | 2 | 3

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 50 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja urbansauna
Tilan osoite Aleksis Kiven katu 22
00500 Helsinki
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla