Summer Sauna Saunalautta

 • Hakaniemenranta 6, 00530 Helsinki

Saunalautta Helsingin ytimessä

Koe ainutlaatuinen saunaelämys ja tapahtuma meren äärellä. SummerSauna takaa sinulle ja ryhmällesi elämykselliset yksityis- ja yrityistilaisuudet helsingin edustalla.

Vietä meri-ilman raikas aamupalaveri tai yhtiökokous inspiroivassa ympäristössä meren äärellä. Polttariseurueesi saunoo hien pintaan ennen raikasta pulahdusta meressä ja SUP melontaa. Grillaa merieväät koko porukalle Weberin grillillä tai kokkaa illallinen täysmittaisessa keittiössämme. SummerSauna on oikea paikka kaikille tapahtumille, jotka ansaitsevat ripauksen luksusta.

Kerro mitä haluaisit tehdä, niin loihditaan sinulle mieleisesi tilaisuus saunalautalla.

Saunalautan varustelutaso on korkea ja vakiovarusteisiin kuuluu mm:

 •  Sauna
 •  Oma pukuhuone miehille ja naisille
 •  Täysimittainen keittiö
 •  Baari
 •  2 x vessa
 •  Iso 80m2 -kokoinen kattoterassi
 •  49″ LED-TV
 •  BOSE äänentoistojärjestelmä
 •  iPad vapaasti käytössä
 •  Wifi


Vuokrahinnat

 • Laiturivaraus 4h - 2000€ + alv (lisätunnit 400 €/h)
  Suosituin pakettimme. Sisältää saunalautan käytön kiinnitettynä laiturissa 4 tunnin ajan. Sopii hyvin varpajaisiin, perinteiseen saunailtaan, yritysjuhliin, kesäjuhliin, polttareihin sekä syntymäpäiväjuhliin jopa 60 hengelle! Vuokraan sisältyy koko lautan käyttö, sauna, klapit, miehistö, kahvi, tee, pientä purtavaa (suolakeksiä ja pähkinöitä) sekä virvoitusjuomat. 
   
 • Saunaristeily 4h - 3000 € + alv (lisätunnit 600 €/h)
  Saunaristeilyssä pääset rentoutumaan ihan kunnolla! Risteillessä ajamme juuri haluamanne kierroksen Helsingin saaristossa sekä voimme risteillä kaupungin kulmilla samalla, kun seurueenne saunoo, juhlii kattoterassilla tai viettää laatuaikaa muhkeissa nahkasohvissa. Voimme myös ankkuroida lautan saariston taakse, jolloin on mahdollisuus uida ihanassa ja rauhallisessa ympäristössä. Uinnin jälkeen pääsette nauttimaan Helsingin parhaimmista löylyistä! Risteilyyn sisältyy sauna, kahvi, tee, pientä purtavaa (suolakeksiä/pähkinöitä), virvoitusjuomat, makkaraa, SummerSaunan henkilökunta (kapteeni + kansimies) jotka myös toimivat tarjoilijoina ja palvelevat teitä koko varauksen ajan. Halutessanne voitte saada lisää henkilökuntaan lisämaksusta. 

Online-varauksen tekeminen

Online-varauksessa oletuksena on laiturivaraus. Jos haluat päivittää varauksen risteilyksi, valitse lisäpalveluista Summer Sauna -risteily (lisämaksu on 1000 € + alv suhteessa laiturivaraukseen).

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Summer Sauna -risteily
Perusvuokra sisältää Saunalautan vuokran laiturissa. Saunaristeilyn lisämaksu suhteessa laiturivuokraan on 1000 € + alv (sis. ensimmäiset 4 h), lisätunnit 600 €/h.

Saunaristeilyssä pääset rentoutumaan ihan kunnolla! Risteillessä ajamme juuri haluamanne kierroksen Helsingin saaristossa sekä voimme risteillä kaupungin kulmilla samalla, kun seurueenne saunoo, juhlii kattoterassilla tai viettää laatuaikaa muhkeissa nahkasohvissa. Voimme myös ankkuroida lautan saariston taakse, jolloin on mahdollisuus uida ihanassa ja rauhallisessa ympäristössä. Uinnin jälkeen pääsette nauttimaan Helsingin parhaimmista löylyistä!

Risteilyyn sisältyy sauna, kahvi, tee, pientä purtavaa (suolakeksiä/pähkinöitä), virvoitusjuomat, SummerSaunan henkilökunta (kapteeni + kansimies) jotka myös toimivat tarjoilijoina ja palvelevat teitä koko varauksen ajan. Halutessanne voitte saada lisää henkilökuntaan lisämaksusta.

Jos seurueenne haluaa ruokailla illan aikana lautallamme, suosittelemme tutustumaan yhteistyökumppanimme pitopalvelu Pore Cateringin ruokalistan! Voitte luonnollisesti haluttaessa tuoda omat eväät mukananne.
1 240,00 €
Risteilyn lisätunnit
Jos olet varaamassa Saunalauttaa risteilyä varten yli 4 h ajaksi, valitse tästä lisätunnit 4 h ylittävältä osuudelta. Muista valita ensin myös yllä oleva Summer Sauna -risteily.
496,00 €/kpl
Pyyhevuokra
Pyyhevuokra
6,20 €/kpl
Grillimenu
Grillimenu (buffet)

Illan oheinen grillibuffet tarjotaan buffettyyliin tilassa olevalta “baaripöydältä”.
Salaatti käsin kuorituista jokiravunpyrstöistä, avokadosta ja mangosta
Varhaisperunasalaatti höyrytetyillä parsan nupuilla
Bok Choy -salaatti seesaminsiemenkastikkeella
Kesäkääryleet rapeilla kasviksilla sekä tuoreella korianterilla
Aamulla paistettua leipää
Grillistä
Rapeanahkaista maissikanaa ja tomaatti-korianterisalsa
Kungfu bbq-kastikkeella marinoitua naudan entrecôte
Makea
Sitruuna-inkiväärijuustokakku lasissa
53 €/henkilö
60,42 €/hlö

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen sebastian@summersauna.fi tai puhelimitse numeroon 0408019089. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 55 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Summer Sauna
Tilan osoite Hakaniemenranta 6
00530 Helsinki
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla