SporttiSauna

Viihtyisä SporttiSauna Oulun keskustassa tarjoaa puitteet noin 25 hengen tilaisuuksiin, kuten kokouksiin, virkistystilaisuuksiin, saunailtoihin ja juhliin. Tilat sijaitsevat 4. kerroksessa (ei hissiä).

Tilasta löytyy viihtyisä oleskelutila ja takka-alue sekä keittiö perusvarusteineen (sis. astiat, mikroaaltouuni, liesi ja jääkaappi). Oleskelutiloihin mahtuu noin 20-25 hengen seurue. Oleskelutilojen varustukseen sisältyy videoprojektori, äänentoistojärjestelmä, minipingispöytä, minibiljardipöytä, Xbox 360 (4 ohjainta + pelejä), pöytäjalkapallopeli ja PlayStation 2 (mm. singstar -mikrofonit ja 5 levyllistä lauluja) sekä PS4. Tilassa on JBL:n bluetoothkaiutin. 

Reilun kokoiseen moderniin saunaan mahtuu kerralla 15 saunojaa. 

Tiloihin voi tuoda omat juomat ja ruoat. Keittiössä onnistuu myös omien ruokien valmistaminen.

Tilaa vuokrataan kerralla aina koko illaksi. Tilassa on reilu vuokra-aika ja tila on käytettävissä aina seuraavaan aamuun saakka!

Tilavuokra sisältää myös 1 tunnin perussiivouksen. Mikäli on tarvetta lisäsiivoukselle, tästä voidaan laskuttaa jälkikäteen.

Tervetuloa viihtymään ja viettämään onnistunut tilaisuus!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
4,01 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, piha-alueelle, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Asiakas vastaa avaimista ja niiden palauttamisesta. Hävinneestä avaimesta peritään maksu syntyneiden kustannusten mukaisesti.

4. SIIVOUS
Tilat tulee siivota ja tyhjentää omista tavaroista vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu kirjallisesti. Tilojen tulee olla samanlaisessa kunnossa kuin ne ovat olleet luovutettaessa. Mm. kalusteet omilla paikoillaan, tiskit tiskattu tai laitettu astianpesukoneeseen, kaikki roskat roskissa, pinnat tahrattomia ja tyhjät juomapullot sekä tölkit niille osoitetussa paikassa.

Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää laskutetaan jälkikäteen toteutuneiden kustannusten mukaan. Eritesiivouksista peritään ylimääräinen korvaus.

5. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lemmikit ovat kielletty.

Tilaisuuden päätyttyä käytävästä ja piha-alueelta tulee poistua välittömästi ja melua aiheuttamatta.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta poistuessaan tiloista.

6. POIS LÄHDETTÄESSÄ
Avain jätetään näkyvälle paikalle. Asiakkaan tulee sammuttaa käyttämänsä laitteet ja valot, sulkea vesihanat sekä lukita ovet lähtiessään. Mikäli ovet jäävät auki vastaa asiakas mahdollisista vahingoista.

7. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä puhelimitse numeroon 0449728086. Asiakkaan tulee huomioida se, että mahdolliset puutteet ja viat voidaan katsoa aiheutetuiksi ellei tehdä reklamaatiota. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.98
Tilan kunto
3.98
Hinta/laatu-suhde
3.51
Varustelu
4.02
Tilan siisteys
4.05
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 41 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 761 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 42 palautetta.

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 5
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
2
Varustelu
2
Siisteys
3
30
11/2018

Ilta sujui mukavasti ja tila palveli työyhteisöämme. Toivoisimme kuitenkin, että kaikki pelit yms. toimisivat ja olisivat kunnossa, koska hinta kuitenkin 500 €, mikä varmaan perustuu aktiviteitteihin. Esim. ainoa suomenkielinen singstar-levy oli niin naarmuilla, ettei toiminut; piljardin musta pallo puuttui ja muutenkin peleissä oli hieman rikkinäisiä osia ja vaillinaisuutta. Jos mainostatte tilaa nimenomaan aktiviteettejen kautta, niin ne kannattaa pitää hyvässä kunnossa. Muuten kaikki sujui vallan mainiosti ja viihdyimme hyvin.


Palaute annettu 19.11.2018 08:38:27.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
11
10/2018

Todella kiva tila. Mukavaa tekemistä ja hyvä sauna. Parasta vielä kun sai musaa soittaa niin porukka viihtyi. Hyvät varustelut ja makkaranpaistomahdollisuuskin.


Palaute annettu 7.10.2018 19:22:22 nimellä Sari .
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
24
08/2018

Varaus, avainten nouto, tiloihin tutustuminen, avainten palautus toimivat helposti ja hyvin. Tilat olivat siistit. Toista jääkaappia hieman kaivattiin. Saunasta irtosi hyvät löylyt ja parikymmenhenkinen porukka mahtui tiloihin mukavasti. Ajanvietepelit, -musat jne.. toimivat hyvin, lukuunottamatta Darts-tikkoja. Hinta-laatu-sijainti suhteeltaan hyvä paikka;purtavaa ja juotavaa voi täydentää läheisestä Lidlistä ja keskustaan kävelee muutamalla sadalla askeleella.


Palaute annettu 20.8.2018 08:59:04 nimellä Rampe.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
30
05/2018

Erinomaiset tilat ja kaikki meni todella hyvin! Suosittelen!


Palaute annettu 21.5.2018 20:23:05 nimellä Sonja.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
30
05/2018

Sporttisauna oli viihtyisä ja siellä oli paljon tekemistä jo itsessään. Saunatilat olivat erittäin siistit.


Palaute annettu 13.5.2018 13:00:01 nimellä Linda.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
5
20
12/2017

karaoke laitteet olisi mukava lisä. Sing staria laulaessa ed. vai toinen mikki toimi. Muuten olimme tyytyväisiä palveluun :)


Palaute annettu 18.12.2017 18:29:39.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
25
12/2017

Tilat oli viihtyisät ja tilasta löytyi kaikki tarvittava syntymäpäiviä ajatellen. Muutama seikka kuitenkin tuotti hieman pettymystä eli tahmainen lattia, likaiset kahvinkeittimien pannut sekä biljardipöydästä puuttui pelipallo ja lyöntikeppi oli rikki. Myöskään varausilmoituksessa ei mainittu siitä, että tilat sijaitsee 3.kerroksessa eikä ole hissiä eikä parveketta. Onneksi seurueeseen ei kuulunut ketään liikuntarajoitteista niin pärjäsimme hyvin. :)


Palaute annettu 12.12.2017 13:34:17 nimellä Seitenseiska.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
-
11/2017

Mukavat, viihtyisät sekä ennenkaikkea siistit tilat, joista löytyi mahdollisuudet kaikennäköisiin aktiviteetteihin


Palaute annettu 3.12.2017 18:13:54 nimellä qwerty.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
15
11/2017

Hienot tilat, mukava asiakaspalvelu. Tulen toistekin! Arvosana 5/5


Palaute annettu 16.11.2017 12:06:26 nimellä Jaska.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
2
Varustelu
4
Siisteys
3
25
09/2017

Saunatilat riittävän isot


Palaute annettu 25.9.2017 00:43:45.
 

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 5
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Navico Oy
Tilan osoite Nummikatu 34
90100 Oulu
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla