Saunakabinetti Lappari

Suureen suosioon nousseet pakohuonepelit koettelevat tiimityöskentelyä ja loogista päättelyä. Löydä tiesi ulos huoneesta seuraamalla johtolankoja ja ratkomalla erilaisia tehtäviä.Megazone on vauhdikas ja liikunnallinen joukkuepeli sisätiloissa. Se sopii lähes jokaiselle, ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Elämystehdas Lapparin modernissa saunakabinetissa järjestät mukavasti kokouksen, juhlan tai illanvieton jopa 25 hengelle. Toisessa kerroksessa sijaitsevasta saunasta avautuu upea näkymä Tornionjoelle.

Hyvin varustellussa kabinetissa on käytössä TV, fläppitaulu ja WiFi-yhteys. Varusteluun sisältyy myös äänentoistolaitteisto, johon voi kytkeä myös oman soittimen. Suuren kokouspöydän ääreen mahtuu kerralla istumaan 12 henkilöä.

Saunaan mahtuu kerralla jopa 10 saunojaa. Juuri valmistunut sauna antaa varmasti mahtavat löylyt ja samalla voitte ihailla upeaa Tornionjokea. 

Voit tilata tilaisuuteen syötävää ja juotavaa Ravintola Paja 1873  valikoimista. Yli 10 hlö ryhmille saatavilla myös Ala Carte valikoima. Otathan yhteyttä myyntiin niin räätälöimme sinulle kattavan virkistyspäivä paketin.

Elämystehdas Lapparissa toimii Duudsonit Activity Park, Liikuntakeskus HyväFiilis, Tornion Panimo, Megazone ja Solve&Exit.Voitte aloittaa päivän temppuilemalla Duudsonit Parkissa tai jumpalla HyväFiiliksessä. Tutustua Tornion Panimon tuotantoon ja maistella tuotteet asiantuntevan panimohenkilökunnan opastuksella. Illan kruunaa Club Teatria ja Suomen eturivin artistit!

Duudsonit Activity Park

Kun liität tilaisuutesi yhteyteen temppuilun Duudsonit Activity Parkissa saat aikaan varmasti mieleenpainuvan ja elämyksellisen tapahtuman.

Tornion Panimo

Ohjattu panimokierros ja tasting -tilaisuus on mielenpainuva kokemus. Hinta 20€/hlö minimi 6hlö

Liikuntakeskus Hyväfiilis

Vie ryhmäsi Liikuntakeskus Hyväfilikseen hikoilemaan HF' Kasiback tunnille, rauhoittumaan joogaan tai vaikkapa Tankotanssitunnille. Yksityistunnit alkaen 95€.

Club Teatria

Club Teatria tarjoaa kattavan kattauksen suomen suosituimpia artisteja. Katso keikkakalenteri osoitteesta www.teatria.com

Megazone

Megazone on vauhdikas ja liikunnallinen joukkuepeli sisätiloissa. Se sopii lähes jokaiselle, ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Solve&Exit

Suureen suosioon nousseet pakohuonepelit koettelevat tiimityöskentelyä ja loogista päättelyä. Löydä tiesi ulos huoneesta seuraamalla johtolankoja ja ratkomalla erilaisia tehtäviä.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Kinkku tai Lohikiusaus
Kinkku tai Lohikiusaus saunalle toimitettuna. Sisältää salaatin ja leivät.
11,50 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.50
Tilan kunto
4.50
Hinta/laatu-suhde
4.00
Varustelu
4.50
Tilan siisteys
4.75
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 4 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 26 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 4 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 4. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Kokous

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
5
9
12/2018

Pidimme tiimipalaverin lapparin tiloissa. Paikka on ihan ok, ruoka (lohikiusaus) ei ollut suolaa laitettu.


Palaute annettu 18.12.2018 10:02:10.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
17
11/2018

Saunatila on hyvä ja siisti. Paikalla oli iso tapahtuma samaan aikaan, joten se sotki saunomista sen verran, että portsarit kielsivät tupakalla käynnin siellä, missä normaalisitkin käydään rakennuksen takana. Lisäksi portsari tuli ajamaan väen pois saunalta illan aikana.


Palaute annettu 18.11.2018 12:51:32.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
-
12/2017

Hyvät oli löylyt, ilmanvaihto sais olla parempi saunassa, paljon löylyssä porukkaa niin happi meinaa loppua, esim ikkuna tuuletusluukulla olis hyvä lisä


Palaute annettu 17.12.2017 18:26:39.

Tilan vastaus:.
Hei, Kiitos palautteestasi. Saunatilassa on säädettävä ilmastointi, olemme pyrkineet opastamaan sen käytön kaikille asiakkaille.

 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
-
12/2017

Hyvä ja joustava palvelu, nopeat vastaukset varauksia koskeviin kysymyksiin. Hyvät ruuat.


Palaute annettu 8.12.2017 09:41:30.

Tilan vastaus:.
Kiitos!

 

Näytetään tulokset 1 - 4. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Elämystehdas Lappari
Tilan osoite Vesaisenkatu 1
95400 Tornio

Sijainti kartalla