HSM - Varikon Sauna

LAADUKAS SAUNATILA JA KATTOTERASSI HÄRMÄLÄNRANNAN RAKENNUSTAITEELLISESTI MERKITTÄVIMMÄSSÄ RAKENNUKSESSA!

Saunatila sijaitsee Herbert Holmbergin piirtämässä rakennuksessa, joka valmistui vuonna 1936. Nykyään Museoviraston suojelema kiinteistö toimi aikanaan Suomen Puolustusvoimien lentokonevarikkona. Rakennus toimi Valmet OY:n lentokonevarikkona aina vuoteen 1982.

Erikoisuutena saunalla on kaksikerroksinen suihku/saunatila, jonka jatkona on terassi suoraan saunasta. Varikon sauna kattaa laadukkaat ja viihtyisät saunomismahdollisuudet erilaisiin illanviettoihin. Varikon sauna on ideaali tila 10 henkilölle.

RUOKAILU JA CATERING
Varikon saunalle ei cateringpalveluita. Ruokailut ja/tai nouto samassa rakennuksessa sijaitsevasta ravintola Härlemistä.

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
Säästä aikaa ja vaivaa. Tilaa pyyhkeet saunojille valmiiksi.
4,01 €/kpl
Saunontalisä päiväkokoukseen (klo 8-17 välillä)
Kokousvuoroon klo 8-17 välillä ei sisälly oletuksena saunan käyttö. Valitse lisäpalveluna tarvittaessa. Iltavuoroon klo 17 alkaen saunan käyttöoikeus sisältyy automaattisesti.
34,99 €/kpl
Lisätunnit klo 01-03
Voit valita 1 tai 2 lisätuntia tilaisuuteesi.
30,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista ja/tai muista lisäpalveluista on sovittava etukäteen tilan omistajan (HSM Saunat) kanssa ja niistä veloitetaan erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

2. MAKSUEHDOT
Yksityishenkilöiltä edellytetään varauksen maksamista ennakkoon verkkomaksuna, luottokortilla tai ulkopuolisen rahoitusyhtiön kautta. Tilaisuus tulee olla maksettuna 100% ennen tilaisuuden alkua. Yrityksille myös laskutus. Laskutuslisä 10 €/lasku sis. alv 24%.

3. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja (HSM Saunat) voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muutoin korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen alle 14 vrk tilaisuuden ajankohdasta, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta. 14vrk ennen tilauksen ajankohtaa perutuista varauksista 50%.

Saunatiloissa ei saa järjestää vastikkeellista anniskelua eikä maksullisia tilaisuuksia esim. pääsylippujen muodossa.

Tilan omistajalla (HSM Saunat) on oikeus peruuttaa/keskeyttää tilaisuus mikäli väärinkäytöksiä esiintyy ja/tai on syytä epäillä niin tapahtuvan. Edellä mainituissa tilanteissa asiakkaalle (tilaaja) ei korvata jo maksettuja tilavuokria ja/tai muita tilattuja lisäpalveluita.

4. VAHINGOT
Asiakas (tilaaja) on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmansille osapuolille aiheuttamansa mahdolliset vahingot täysimääräisinä. Asiakas (tilaaja) on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa sisäkalusteiden vienti terassille on kielletty. Sisäkalusteille aiheutuneet vauriot esim. sateen sattuessa laskutetaan kokonaisuudessaan asiakkaalta (tilaaja).

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihkutiloihin ja löylyhuoneeseen on kielletty. Asiakkaan (tilaaja) ja vieraiden toiminnasta aiheutuneet mahdolliset henkilövahingot saunatiloissa eivät velvoita/koske tilan omistajaa (HSM Saunat).

5. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tilojen omistajalla (HSM Saunat) on järjestyshäiriötilanteessa (tai muunlainen tilojen väärinkäyttö) oikeus keskeyttää tilaisuus ilman ennakkovaroitusta sekä tyhjentää vuokrattu tila. Tilaisuuden keskeyttämisestä aiheutuneista kustannuksista (esim. vartijoiden kutsuminen) vastaa vuokraaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lisäksi nuuskapusseja ja/tai muita tupakkatuotteita ei saa laittaa wc-pönttöön, lavuaariin, suihku- ja saunatiloihin ja/tai jättää lattiapinnoille; ainoastaan roska-astioihin.

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihku- ja löylyhuoneeseen on kielletty.

Vuokraaja (tilaaja) vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä. Vartijakäynnit kohteissa automaattisesti vuokra-ajan päättymisen jälkeen.

Kaikkien mahdollisien lisätoimenpiteiden kustannuksista vastaa varaaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

6. RUOKAILUT JA ASTIASTOT
Asiakkaalla on mahdollisuus tilata ruokatarjoilut HSM Saunoilta. Hinnat sisältävät astiaston sekä niiden tiskauksen; asiakkaan ei siis tällöin tarvitse huolehtia käyttämiensä astioiden tiskauksesta. Catering palvelut minimissään 10 henkilölle. Toimitusmaksu 20e/tilaus. Tiedustelut ja tilaukset myynti@hsm.fi sekä puhelimitse 040 546 81 99

Mikäli asiakas tuo omat ruoat, astiasto on tällöin myös käytettävissä. Kuitenkin edellyttäen, että astiat ovat tilaisuuden päättymisen jälkeen palautettu niille kuuluville paikoilleen puhdistettuina. Puhdistamattomista astioista veloitetaan lisämaksu 2,00e/astiasto/hlö sis. alv 24%, minimiveloitus 20,00e sis. alv 24% + laskutuslisä 10,00e sis. alv 24%.

7. YLEINEN SIISTEYS JA SIIVOUS
Tilojen vuokrahintoihin sisältyy perussiivous. Tilat tulee kuitenkin siistiä asiakkaan (tilaaja) toimesta ohjeiden mukaisesti vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei toisin ole sovittu.

Saunatiloissa ovat juomapulloille/-tölkeille osoitetut roska-astiat sekä roskille erikseen. Käytetyt juomapullot/-tölkit tulee sijoittaa/palauttaa niille varatuille paikoilleen tyhjennettyinä. Asiakas on vastuussa tilojen normaalista siisteydestä; kaatuneet juomat/ruoat lattialta pyyhittyinä.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa kaikki juomapullot/-tölkit ja astiat sekä ruoantähteet tulee asiakkaan huolehtia sisätiloihin niille kuuluville paikoilleen tilaisuuden päättyessä.

Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää (tilaaja) voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

8. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen myynti@hsm.fi tai puhelimitse numeroon 040 546 81 99. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.
- - - -

INFO
Saunaohjeet, avainten haku/palautus ja muu tarvittava saunainfo lähetetään erikseen sähköpostitse lähempänä tilaisuuttanne.

- - - -
Päivitetty 27.06.2020
HSM Saunat

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.00
Tilan kunto
4.00
Hinta/laatu-suhde
4.10
Varustelu
3.60
Tilan siisteys
3.70
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 10 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 71 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 10 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
10
09/2020

Mukava ilta mukavassa seurassa, sauna sai erityismaininnan ja kehuja paljolti.
Äänentoistolaitteisto oli loistava! Kiitoksia paljon. Idyllinen kymmenelle, kattoterassista plussaa.


Palaute annettu 21.9.2020 19:31:17 nimellä Heivain.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteestanne. Mukavaa, että viihdytte. —— HSM Saunat

 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
2
8
09/2020

Saunaa ei saatu ohjeiden mukaan päälle. WC- ja suihkutiloissa haisi virtsa. Muuten tila ajoi asiansa hyvin...


Palaute annettu 21.9.2020 09:26:17.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
2
Siisteys
3
7
09/2020

Tila oli oikein mukava pienelle porukalle.
.


Palaute annettu 14.9.2020 12:02:49 nimellä Pia L.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteestanne. ---- HSM Saunat

 

Polttarit

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
2
6
07/2020

Tilat on ihan ok pienelle porukalle. Television kaukosäädintä emme löytäneet mistään, joten karaokeen laulamiset jäi välistä.


Palaute annettu 27.7.2020 18:55:33 nimellä VM82.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteestanne. Harmi kun kaukosäädin oli hukassa:( Kehitämme toimintaamme ja pyrimme yksinkertaistamaan erilaisten laitteiden käyttöä, jotta vastaavaa ei tapahtuisi uudelleen. ---- HSM Saunat

 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
-
07/2020

Tilat olivat kuvauksen ja kuvien mukaiset, 10 hlö mahtui hyvin kun kauniilla ilmalla myös terassi oli käytettävissä. Astioita oli tarpeeksi, paitsi kuohuviinilaseja oli vain 3 kpl. (Aterimet olivat melko piilossa.) Äänentoistojärjestelmän kanssa oli ongelmia, onneksi oli oma kaiutin mukana.

Ehkä olisi hyvä mainita saunan tiedoissa, että suihkutila sijaitsee keittiön ja terassin välissä, eikä sen läpi pääse kuivin jaloin saunomisen aikana (meillä oli muutama vieras, jotka eivät saunoneet) Jokin lasta ja lattiapyyhe olisivat hyvä lisä, niin suihku/wc aluetta pystyisi kuivaamaan.


Palaute annettu 21.7.2020 13:49:51 nimellä Synttärit2020.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteestanne, otamme mainitsemanne asiat huomioon. HSM Saunat

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
3
Siisteys
5
10
02/2020

Hyvä noin 10:lle henkilölle. Äänentoistojärjestelmä ei ollut käytettävyydeltään sieltä helpoimmasta päästä. Myös karaokelaitteisto ei toiminut aivan ohjeiden mukaan, esim. tunnukset puuttuivat jostain syystä. Tilana hyvä, ei liian iso ja saunatila oli kivasti eri kerroksessa. Kierreportaat hieman jyrkät mutta ajaa asiansa. Kokonaisuutena tila oli toteutettu tyylikkäästi. Ainoat miinukset äänentoistojärjestelmästä, arvosana tilasta 4/5 ja äänentoisto 2,5/5


Palaute annettu 26.2.2020 20:09:25.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
6
12/2019

Varikon saunatila on kaikinpuolin mahtava paikka järjestää juhlia. Jokaiselle juhlijalle jäi hyvin positiivinen kuva paikasta ja paikka saikin illan mittaan paljon kehuja. Yhteensä meitä oli 8 henkilöä ja mahduimme kaikki hyvin viettämään mukavaa iltaa. Myös kattoterassi sai paljon kehuja, uuden vuoden raketit näkyivät hyvin joka suunnalta sekä se, että tupakoivien ei tarvinnut lähteä alas, oli positiivinen kokemus. Saunatilan varustelu oli enemmän, mitä olimme odottaneet. Kaikinpuolin mahtava kokemus ja tulemme varmasti vuokraamaan saunatilaa myös jatkossa!


Palaute annettu 2.1.2020 10:10:21.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
10
12/2019

Vietimme harrastejalkapallojoukkueen saunailtaa ja puitteet olivat loistavat meidän käyttötarkoitukseemme. Upea sauna, hyvällä varustelulla.


Palaute annettu 11.12.2019 13:51:30 nimellä Arttu.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
3
6
12/2019

Meitä oli 6 henkeä ja saunan koko sekä muiden tilojen koko oli passeli tämän kokoiselle porukalle. Sauna oli hyvä ja hieno. Kierreportaissa alastulemisessa saa olla tarkkana. Pieni hetki meni ennenkuin saimme musiikit toimimaan, voisi olla paremmat ohjeet. Mutta kaiken kaikkiaan olimme tyytyväisiä.


Palaute annettu 6.12.2019 09:46:33 nimellä Kimble.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
8
11/2019

Oikein toimiva paikka. Mukavasti kauppa ja ravintola samassa talossa. Molempien palveluja käytettiin.


Palaute annettu 28.11.2019 19:58:34.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 10 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja HSM Saunat Oy
Tilan osoite Lentovarikonkatu 1
33900 Tampere

Sijainti kartalla