Arctic Sauna Rova

  • Hallituskatu 26, 96100 Rovaniemi

Arctic Sauna Rova on Rovaniemen keskustassa Hallituskadulla sijaitseva moderni saunatila, joka tarjoaa viihtyisät puitteet jopa 20 saunailtoihin, virkistystilaisuuksiin ja juhliin.

Tila koostuu neuvottelu/oleskelutilasta, keittiöstä ja saunaosastosta.

Oleskelutilassa on 12 hengen pöytä sekä sohvaryhmät, joten istumapaikkoja on runsaasti. Oleskelutiloista löytyy myös suuri screeni, johon voi liittää tarvittaessa myös oman tietokoneen. Oleskelutilan yhteydessä on myös hyvin varusteltu keittiö.

Saunaosastolta löydät juuri remontoidun laadukkaan saunan. Saunaosaston kruunaa 6-8 hengen poreamme sekä viihdekeskus, joka mahdollistaa musiikin kuuntelun ja urheilulähetysten seurannan vaikka suoraan porealtaasta!

Tilat soveltuvat mainiosti niin työ- kuin kaveriporukoille. Tiloihin voi tuoda omat ruoat.

Tervetuloa viihtymään!

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Loppusiivous
Loppusiivous. Mikäli loppusiivousta ei tilata, tilat tulee jättää tilaisuuden jälkeen vastaavaan kuntoon kuin tilaisuuden alkaessa.
86,80 €/kpl
Pyyhevuokra
Pyyhevuokra. Voit luonnollisesti ottaa myös omat pyyhkeet mukaan, mikäli et halua vuokrata pyyhkeitä.
6,20 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Rovaniemen saunatilat
Tilan osoite Hallituskatu 26
96100 Rovaniemi

Sijainti kartalla