Kaitaistentien Sauna

  • Kaitaistentie 8, 21230 Masku

Viihtyisä ja hyvin varusteltu jopa 40 hengen tilaisuuksiin sopiva sauna- ja kokoustila rauhallisella paikalla Maskussa. Tila sopii hyvin esimerkiksi saunailtoihin, kokouksiin, synttäreihin, virkistyspäiviin ja vaikka perhejuhliin.

Suuresta oleskelutilasta löytyy iso ruokapöytä ja mukavat nojatuolit. Kokous- ja viihdevarustukseen sisältyy kotiteatterilaitteisto ja videoprojektori, jonka kuvan voi heijastaa valkokankaaksi maalatulle seinälle. Pukuhuoneessa on jääkaappi, veden- ja kahvinkeitin sekä mikroaaltouuni. Käytössänne on tarvittaessa myös kotitalous-keittiö, jossa onnistuu tarvittaessa myös ruoan laittaminen.

Hyvät löylyt antavaan saunaan mahtuu kerralla hyvin 6 saunojaa. Pukuhuoneessa on lisäksi oma wc-tila ja jääkaappi. Kiukaan saa kerrallaan neljäksi tunniksi päälle pukuhuoneen paneelista.

Kokoustilan yhteydestä löytyy kaksi erillistä wc-tilaa.

Katetulla terassilla on mukava vilvoitella ja lämpimään aikaan viettää myös juhlaa. Terassi on varustettu myös terassipöydällä ja tuoleilla.

Tila sijaitsee noin 25 minuutin ajomatkan päässä esimerkiksi Turusta, Raisiosta ja Naantalista. Tilaan on helppo saapua myös omalla autolla.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
1,24 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 30 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja KOy Kaitaistentie 8
Tilan osoite Kaitaistentie 8
21230 Masku

Sijainti kartalla