Saanalautta

Jos haet luksuselämystä Kallaveden kauniissa maisemissa, on Saanalautta täydellinen valinta viettää kesäpäivää. Huolella kelohongasta rakennettu Saanalautta on valehtelematta yksi Suomen suurimmista saunalautoista, jonka massiiviset 120m² tilat sopivat niin isoille kuin myös pienemmille ryhmille.

Saanalautan alakerrasta löydät puusaunan, sadevesisuihkun, pukuhuoneen, wc:n ja ison oleskelutilan: sohvalla, televisiolla, äänentoistojärjestelmällä ja kylmäkaapilla. Isot ikkunat takaavat loistavat näkymät myös sisätiloista. Lautan seinät on eristetty, joten villasukat voi jättää kotiin.

Valaistulla kattoterassilla voi nauttia kesäpäivästä, ruokailla tai pulahtaa lämpimään paljuun. Terassilta löytyy myös grilli ja välineet omatoimiseen grillailuun.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Paljun varaus
100,01 €/kpl
Pyyhevuokra
5,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.00
Tilan kunto
4.00
Hinta/laatu-suhde
4.00
Varustelu
4.00
Tilan siisteys
4.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 2 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 17 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 2 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 2. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
8
06/2020

Kiitos Saanalautan väki, vietimme ihan mahtavan tyky-päivän Kallavedellä! Puitteet olivat laadukkaat, tilat viihtyisät ja palvelu leppoisan mutkatonta! Sää oli mitä parhain, palju lämmin ja uimaan pääsimme aina halutessamme. Suositellaan muillekin!


Palaute annettu 15.6.2020 09:10:37 nimellä Eveliina Niskanen.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
9
06/2020

Puitteet olivat todella hyvät. Grillattiin, saunottiin ja paljuiltiin. Sauna ja palju oli lämpimänä kun saavuimme lautalle niin päästiin suoraan kylpemään. Vesisadekkaan ei menoa haitannut. Sisätilat oli todella siistit ja viihtyisät.


Palaute annettu 8.6.2020 11:32:46 nimellä HJ.
 

Näytetään tulokset 1 - 2. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 12 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja LA-imperium Oy
Tilan osoite Kumpusaaren venesatama
70620 Kuopio

Sijainti kartalla