Spoonin Sauna

  • Hirsalantie 215, 02420 Kirkkonummi

Spoonin saunatilloissa mahtuu mukavasti saunomaan ja rentoutumaan jopa 25 hengen porukka. Kahden erillisen saunan ansiosta pääsevät miehet ja naiset omiin saunoihinsa näin halutessanne. Oleskelutiloista löytyy nojatuolien, sohvien ja ruokailuryhmien lisäksi myös kylmäkaappi, joka täytetään toiveidenne mukaan! Saunatiloihin saatavilla myös Spoonin maukkaat ruokatarjoilut aina kevyestä välipalasta pihvi-illalliseen.

 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 30 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Food by kuhlefelt
Tilan osoite Hirsalantie 215
02420 Kirkkonummi

Sijainti kartalla