SaunaBoat®

Vietä rentouttava pienen työ- tai kaveriporukan saunailta, synttärit, polttarit tai muu virkistystilaisuus tyylikkäissä puitteissa merellä! 

SaunaBoat® tarjoaa unohtumattoman saunaelämyksen, jossa yhdistyy saunominen ja risteily Helsingin edustalla merellä. Ollessamme ankkurissa voitte löylyistä pulahtaa mereen ja nauttia maisemista terassilla grillaten tai muutoin aikaa viettäen.

Pehmeät ja hyvät löylyt takaa Harvia Legendin puukiuas, jossa on 120kg kiviä. Löylyjen yhteydessä suuresta ikkunasta pääsee ihailemaan Helsingin kauniita maisemia. Saunan lauteet ovat varsin tilavat. Lautan ollessa ankkurissa on mahdollisuus hypätä etukannelta uimaan ja nousta uimaportaita pitkin ylös. Oleskelutilan varustukseen sisältyy jääkaappi, TV,  BlueTooth-kaiutin.

Saunalautan koko on 10,20 m x 3,7 m. Lautassa on tilava etuterassi, jossa sijaitsee neljä lepotuolia.  Sisätiloissa on oleskelutila, mahdollisuus vaatteidenvaihtoon yhdistettynä WC-tilaan, sekä lämmin makeavesisuihku saunatilassa. Oleskelutilassa on neljän istuttava penkki, ja kuusi lukollista Z-kaappia omille tavaroille.

SaunaBoati®:lle voitte vapaasti tuoda omia ruoka- ja juomatarjoiluja. Kuljettajamme voi halutessanne myös grillata esim. makkaroita seurueellenne (ankkurissa ollessamme). Oleskelutilassa on myös on jääkaappi (40l). Pöytätasolle mahtuu laittamaan haluamansa tuodun tai muualta tilatun ruokatarjoilun esille. Kertakäyttöiset astiat ja ruokailuvälineet tilattavissa koko seurueelle varauksen lisäpalvelujen varausvaiheessa.

Varausajan alkaessa puusaunan lämpötila on n. 60 astetta ja saunominen voi alkaa heti SaunaBoat®:n irtauduttua laiturista. Toivomme, että ilmoitat etukäteen, jos saunominen halutaan aloittaa vasta myöhemmin matkan aikana. Matkan aikana voitte itse lisätä klapeja kiukaan pesään, tai pyytää henkilökuntaa tekemään sen.

Toivomme saunojien saapuvan ajoissa  n.10min paikalle (käymme varaajan kanssa aluksen tilat ja turvallisuusasiat ennen matkaa läpi). Varaamanne saunamatka alkaa ja päättyy varatun aikanne puitteissa. Lisäaikaa voi varata/maksaa vielä lautalla, jos muita varauksia ei ole heti varauksenne jälkeen.Tilojen- ja laitteidenkäytön lisäksi vuokrahintaan sisältyy saunapyyhe ja laudeliina, aluksen polttoaine, saunan polttopuut, perussiivous sekä ammattitaitoinen kuljettaja, joka vastaa, että risteily sujuu turvallisesti. Kaikille asiakkaille löytyy lautaltamme pelastusliivit.

Saunalautta on CE-hyväksytty ja rekisteröity (max. 14 hlö) saunalautta/ponttoonivene. Saunalautalle mahtuu mielestämme asiakkaita kuitenkin max.10 henkilöä. Lisäksi lautalla on koko ajan paikalla kuljettaja..

Noudamme ja palautamme asiakkaamme Hietalahden altaan Bulevardinpäässä olevalta porrastasanteelta, josta voitte nousta SaunaBoat®:n kyytiin helposti ja turvallisesti. Erikseen sovittaessa voimme noutaa eri paikasta / palauttaa eri paikkaan (siirtomaksu neuvoteltava erikseen etäisyydestä riippuen).

Suosittelemme varaamaan min. 1,5-2h, koska tunnin matkan aikana ei ehditä uimista varten ankkuroitua. Tietysti tunninkin aikana ehtii saunoa, ja nauttia maisemista, mutta uiminen jää silloin väliin. 

Peruutusehdot:

Peruutukset 0-3 pv ennen risteilyä = 100% risteilyn hinnasta

Peruutukset 4-7 pv ennen risteilyä = 50% risteilyn hinnasta

Pidätämme oikeuden peruuttaa tai keskeyttää risteily sääolosuhteiden niin vaatiessa. Silloin on mahdollista saunoa Hietalahdenrannassa puolen hintaan ilman uinti- ja risteilymahdollisuutta. SaunaBoat® ei vastaa asiakkaiden hukkuneista / hävinneistä tavaroista.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisähenkilömaksu (Yli 6 henkilöä)/h
Valitse tästä jos henkilömäärä on 7-10 henkilöä. Lisäveloitus on 50,00€/tunti. Jos henkiöitä on 7-10 ja varaus on esim. 2h, täytyy valita lisäpalvelu kaksikertaa
50,00 €/kpl
Saunatyyny
Lapuan Kankureiden pellavainen saunatyyny
5,00 €/kpl
Uima-asu miehet
5,00 €/kpl
Uima-asu naiset
5,00 €/kpl
Kertakäyttöastiat saunaporukalle
Lautanen, haarukka, veitsi, lautasliina ja juomamuki
9,99 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.71
Tilan kunto
4.71
Hinta/laatu-suhde
4.29
Varustelu
4.00
Tilan siisteys
4.86
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 7 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 36 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 7 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 7. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
1
10/2017

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta.


Palaute annettu 16.10.2017 08:18:32 nimellä Mikko.
 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
-
10/2017

Tosi hieno kokemus. Siistit ja hienot tilat, sopi täydellisesti 5 hengellel! Puusauna oli loistava! Yksi parhaita saunakokemuksiani ja
niitä on aika paljon kertynyt:)


Palaute annettu 5.10.2017 14:19:03 nimellä Taina Grönqvist.
 

Polttarit

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
7
09/2017

Ihana ja siisti paikka,isäntäpari ja palvelu oli todella upeeta❤️Meidän 10 hengen porukka viihtyi hyvin 3h suosittelen lämpimästi👍
Onneksi ilma oli kohtuullinen eikä satanut muuten tilat olisi ollut ahtaat.


Palaute annettu 11.9.2017 19:18:21 nimellä PP.
 

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
5
09/2017

Meillä oli polttarit 5 henkisellä porukalla ja homma sujui todella hyvin.


Palaute annettu 10.9.2017 18:09:04.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
10
09/2017

Varasimme SaunaBoatin yrityksemme virkistystapahtumaan joka oli erittäin onnistunut ohjelmanumero. Palvelu oli erittäin ystävällistä. Omistaja jopa grillasi meille makkaroita puolestamme saunoessamme. Tilat olivat todella siistit ja tyylikkäät ja yksityiskohtiin oli panostettu. Voin ehdottomasti suositella tätä kaikille, sopii erinomaisesti kaikenlaisiin tilaisuuksiin pienille ryhmille.


Palaute annettu 7.9.2017 15:03:18 nimellä EXITE Live Games.
 

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
7
08/2017

Vietimme tunnin saunaboatilla polttareissa, ja vaikka aika oli lyhyt, niin siinä ehti nauttia morsiussaunasta, uida meressä ja ihailla iltaruskoa terassilla. Puitteet olivat siistit ja palvelu ystävällistä! Suosittelen lämpimästi!


Palaute annettu 3.9.2017 17:18:55 nimellä Marja.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
5
6
08/2017

Löyly oli loistava, parhaiden jatkuvalämmitteisten joukkoon. Maisemat tietysti erinomaiset. Kaikki pelasi. Löylytilaan mahtui hyvin 5 äijää, 6 pienellä sovittamisella, mutta muut tilat eli pukuhuone ja etukannen terassi mitoitettu pienemmälle porukalle.


Palaute annettu 29.8.2017 13:41:05 nimellä Sami.
 

Näytetään tulokset 1 - 7. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 10 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Hojaki Oy
Tilan osoite Hietalahdenranta
00180 Helsinki

Sijainti kartalla