Grand Georgian Sauna- ja kabinetti

  • Hakaniemenranta 11, 00530 Helsinki

Helsingin ainoa ympäri vuoden auki oleva ravintolalaiva tarjoaa merellisen miljöön juhlille ja yksityistilaisuuksille Hakaniemenrannassa. 

 

Täysin varusteltu 10-40hengen kokoustila ja 6-8 hengen sauna. 

 

Myös tilan viihdevarustus on erinomainen. Tilasta löytyy Videotykki, kangas, fläppitaulu, Lisäksi käytössä on langaton internet-yhteys.

 

Saunaan mahtuu saunomaan samanaikaisesti 6-8 henkilöä. Vuokraan sisältyy pyyhkeet.


Saunajuomaa, kuten virvoitusjuomia ja mietoja alkoholijuomia, löytyy komentosillan jääkaapista. Juomat veloitetaan kulutuksen mukaan. Saunatila on anniskelualuetta, joten omien juomien tuominen ei ole sallittua.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 100 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Vasvet Oy
Tilan osoite Hakaniemenranta 11
00530 Helsinki

Sijainti kartalla