Ruskon Tropiikki

  • Konetie 20, 90620 Oulu

Ruskon Tropiikissa voit pitää niin päivä- kuin iltatilaisuudetkin; kokoukset, koulutukset, juhlat. Korkealaatuiset saunatilamme sijaitsevat Oulun Ruskossa, Konetie 20ssä.

Kokoustilojamme voi helposti muunnella erilaisiin tilaisuuksien ja istumapaikkoja on jopa 32. Tilasta löytyvät nykyaikaiset AV-laitteet. Kokoustilan vieressä on suuri, huippuvarusteltu keittiö isoine jää- ja pakastinkaappeineen.

Viihtyisällä saunaosastollamme on kaksi erillistä pukuhuonetta, joka mahdollistaa eri saunaryhmien joustavan kylpemisen. Sauna on tarkoitettu noin 20 henkilön käyttöön. Lisäksi tiloissamme on poreallas, sisäterassi kalusteineen oleskelua varten, jääkaappi ja kulku ulkoterassille.

Suurella ulkoerassilla on kalusteet usealle kymmennelle sekä kaasugrilli, joka on vapaasti vuokralaisten käytössä.

Tilan siivous sisältyy hintaan.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Henkilömäärä
6,20 €/hlö

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 32 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Kymppi Consulting Oy
Tilan osoite Konetie 20
90620 Oulu

Sijainti kartalla