Ravintola Saharan sauna

  • Tuulitaival 1, 50500 Mikkeli

Vuokraamme 2009 valmistuneita saunatilojamme erilaisille ja eri kokoisille ryhmille esimerkiksi saunailtoja, illanistujaisia, pikkujouluja, polttareita tai mitä tahansa muita tilaisuuksia varten. Saunatilat ovat vuokrattavissa tilanteen mukaan jopa 1 h varoitusajalla. Saunatilat ovat käytettävissä ravintolamme aukioloaikojen puitteissa.

Saunatiloihin voi tilata ruokalistallamme olevia annoksia ravintolamme kautta. Etukäteen varatessa on mahdollisuus tilata myös muita ruokia toivomuksen mukaan. Koska saunatilat eivät kuulu ravintolan anniskelualueeseen, voi tiloihin tuoda omat juomat, mutta tarvittaessa myymme juomia myös elintarvikekioski Keitaan kautta joka päivä ennen klo 21.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
2,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 15 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Windhawk Service Ky
Tilan osoite Tuulitaival 1
50500 Mikkeli

Sijainti kartalla