Varjolan Kelosauna

  • Vilppulantie 51, 41370 Laukaa

Varjolan pihapiirissä sijaitseva tunnelmallinen Kelosauna on tilan entisen isännän käsinveistämä ja lauteilla istuessaan voikin tehdän aikamatkan vuosikymmenten taakse.

Mainiot löylyt takaa Aitokiuas ja luksusta vanhan ajan tunnelmaan tuo terassilla oleva ulkoporeallas. Hurjimmille löylyttelijöille löytyy terassilta myös kylmä lähde, jossa voi virkistyä saunomisen lomassa!

Kelosauna on mainio pienten seurueiden sauna, lauteille mahtuu yhtäaikaisesti 5-7 saunojaa. Kelosaunalla ei ole erillistä takkatupaa, mutta pieni pukeutumistila sekä ulkoterassi ovat saunojien käytettävissä. Suihku on saunatilan yhteydessä.

Katso panoraama Kelosaunasta.

Varjolaan on Jyväskylästä noin 25 minuutin ajomatka.

Huomioithan, että saunomisaika on max. 4 h, vaikka varaamasi kellonaika olisikin pidempi.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 8 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Varjolan Tilan Matkailu Oy
Tilan osoite Vilppulantie 51
41370 Laukaa

Sijainti kartalla