Haukilammen Takkasauna

  • Haukilammentie 35, 05250 Nurmijärvi

Haukilammen Takkasauna sijaitsee luonnonkauniissa maisemissa kirkasvetisen Sääksjärven rannalla noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Tarjoamme ainutlaatuiset puitteet erilaisten tapahtumien ja juhlien järjestämiselle niin yrityksille kuin yksityisille.

Haukilammen takkasauna sijaitsee Haukilammen tilan päärakennuksessa ja saunomaan mahtuu kerralla 6 hengen seurue. Saunomiseen voit yhdistää myös muuta aktiviteettia kuten SUP-lautailu tai melonta.

Herkulliset ruokatarjoilut omasta keittiöstämme.

Omat juomat on sallittu. Herkulliset ruokatarjoilut voit tilata myös Haukilammen omasta keittiöstä.

Tervetuloa viihtymään!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
3,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 6 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Ateriax Catering Oy
Tilan osoite Haukilammentie 35
05250 Nurmijärvi

Sijainti kartalla