SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Raiskin Saunarekka

  • Tiilenvalajantie 6, 02330 Espoo

Onko sinulla mahtava tilaisuus tulossa, mutta sauna puuttuu? Tähän tarjoaa ratkaisun saunarekka, joka tuo upean liikuteltavan saunan minne ikinä tarvitsetkaan sitä! Saunarekka on erinomainen lisä esimerkiksi erilaisiin yksityishenkilöiden juhliin ja yritysten promo- tai edustustilaisuuksiin.

Saunarekasta löytyy tilava noin 20 hengen sauna (puu- ja sähkökiukaat), takka, terassi ja äänentoistojärjestelmä. Saunarekasta löytyy myös pyyhkeet saunojille.

Tuomme saunarekan paikalle ennen tilaisuutta. Saunarekka pystytetään kiinteästi piha-alueelle, eli saunomisen aikana rekka ei ole liikkeessä. Ennen tilaisuutta SaunaMaisteri hoitaa puitteiden pystytyksen sekä tarvittaessa lämmittää saunan valmiiksi tilaisuuteen. Saunarekka luonnollisesti vaatii nimensä mukaisesti tilaa sen verran, että rekka saadaan ongelmitta ajettua paikalle. Esimerkiksi tilavat pihat, hiekkakentät, parkkialueet yms. toimivat mainiosti. Tarvittava alue n. 20m x 6m.

Saunarekan hinta on alkaen 2000€ +alv  / tilaus. Lisäksi laskutetaan jälkikäteen 2 € +alv / km toteutuneen mukaan. Kotipaikkana on Espoo.

Vinkkinä: Saunakärryn "kaveriksi" kannataa kysyä tarjousta "Paljukärrystämme"

 

 

Tähän kohteeseen ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan kohteen. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan kohteesta ja palvelusta. Mikäli olet varannut kohteen, saat tapahtuman jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Perustiedot

Kapasiteetti 30 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Palveluntarjoaja RR-Promotion Oy
Puhelinnumero
(tiedustelut yms.)
0440724754
Kohteen osoite Tiilenvalajantie 6
02330 Espoo

Sijainti kartalla